Szeminárium | Konferenciajegy.hu

Szeminárium

Valós, magas színvonalú szemináriumokat keres?
Segítségünkkel folyamatosan nyomon követheti az aktuális szeminárium lehetőségeket, melyekre online, felhasználóbarát felületen keresztül regisztrálhat is. Amennyiben most nem találná a keresett szemináriumot, akkor igényeljen e-mail-értesítést az Önt érdeklő témakörökről.

18okt

Danubius Hotel Arena, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

Minden érintett alkalmazottja tisztában van azzal, hogyan lehet eredményesen útjára indítani, megtervezni, megvalósítani és lezárni egy projektet? Mivel a projektek a szervezeti célok elérésének eszközei, a kiváló projektmenedzsment készségeket nem érdemes a véletlenre bízni. A szeminárium megismertet a kis és nagy projektek rutinos vezetéséhez szükséges négylépéses folyamattal: indítás, tervezés, megvalósítás és lezárás. Ez a bizonyítottan működő megközelítés abban segíti a projektmenedzsereket és a csapatukat, hogy projektjeiket magas színvonalon, határidőn és költségvetésen belül tervezzék és vigyék véghez.

Dátum: 2018. október 18.
Időpont: 9.00 – 17.00

Kategória: Szeminárium.  Téma: Pénzügy / Gazdaság / Üzleti élet.

27nov

Danubius Hotel Arena, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3. ****

A bizalom sebessége 1 napos szeminárium résztvevői megismerkedhetnek azon gondolkodásmóddal, készségekkel és eszközökkel, amelyek mérhetően javítják képességüket a bizalom növelésére – így a költségek csökkentésére és a sebesség fokozására illetve a programon való részvétel a legköltséghatékonyabb mód a képzés megismerésére.

Dátum: 2018. november 27.
Időpont: 9.00 – 17.00

Kategória: Szeminárium.  Téma: Pénzügy / Gazdaság / Üzleti élet.

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése