#1 HOGYAN TÉRJÜNK VISSZA A MUNKAHELYEKRE, ÉS DOLGOZZUNK HATÉKONYAN COVID-19 KÖRNYEZETBEN? – Menedzserképző Központ Online Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2020. június 16.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. június 16.

IDŐPONT10.00 - 11.30

RÉSZVÉTELI DÍJ8.000 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. június 15.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

re_start_kepzesek_ujdatum

A képzés vezetői, a DEVELOR, Európa vezető tréning-tanácsadó cégének szakértői: Szabó Csaba vezérigazgató, senior tanácsadó és Stremeny Gábor senior tanácsadó, DEVELOR Zrt. (www.develor.hu)

Online előadás, interaktív blokkokkal

A kijárási korlátozások enyhítése mindenkit levegőhöz juttatott: egyre több cég tervezi a járványügyi vészhelyzet előtt megszokott rend legalább részleges helyreállítását. A kérdés az, hogy mi működhet tovább a régi, jól bevált módszerekkel, és mi az, ami nem. Mert bár sokan, sok helyen elmondták már, de nem árt észben tartani: sosem lesz minden ugyanolyan, mint amilyen a pandémia kitörése előtt volt. De vajon mire számíthatunk akár az egészen közeli jövőben? Hogyan biztosíthatjuk, hogy egészségesen és hatékonyan tudjon cégünk és csapatunk is működni a továbbra is akutnak tekinthető vírusveszély mellett?

Az előadás új ismeretekkel, szempontokkal és ötletekkel vértezi fel a résztvevőket a munkahelyekre történő visszatérés zökkenőmentes végrehajtására – mert eljött a re-start ideje.

Az előadás témái
● Milyen környezetben dolgozunk majd 2020 végéig?
● Mit tanultak a cégek az elmúlt időszakból?
● Miben változtak a munkatársak elvárásai?
● Miben változik a stratégia?
● Mit jelent a re-start utáni működési mód?
● Hogyan lesz a szabályokból egészségtudatos viselkedés?
● Hogyan lehet hatékonyan működni a re-startot követően?
● Hogyan lehet a munkatársi elkötelezettséget fenntartani?
● Hogyan készülnek fel a cégek a Covid – 19 várhatóan bekövetkező második hullámára?

Kinek javasoljuk a programot?
● Vállalatvezetőknek, szakmai vezetőknek
● Vállalati HR szakembereknek, HR vezetőknek, HR Business Partnereknek
● Vállalati képzési szakértőknek

Az előadás épít a DEVELOR közel 30 éves felnőttképzési és prezentációs gyakorlatára. Gábor és Csaba is nagyvállalati, multinacionális cégnél szereztek felsővezetői tapasztalatokat. Mindegyikük 10 évnél hosszabb ideje foglalkozik szervezet- és humánerőforrás fejlesztéssel.

A képzések a DEVELOR szakmai vezetésével kerülnek megrendezésre,
a programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 8 000 Ft + áfa

Hamarosan jövünk további RE-START képzésekkel is!

A rendezvényre regisztráló HR szolgáltatók és tanácsadók, illetve coachok, trénerek részére különböző árszabások vonatkoznak, a díjazásról és a kedvezményekről a jelentkezési felületen tájékozódhatnak!Technikai információk: Az online előadáson való részvételhez nem szükséges mikrofon és webkamera. A képzésekhez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.