„A 4 színű értékesítés szabályai” – Menedzserképző Központ Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2018. április 18.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2018. április 18.

IDŐPONT09.00 - 13.00

RÉSZVÉTELI DÍJ33.000 Ft +áfa (Április 11-ig történő jelentkezés esetén 31.000 Ft +áfa a részvételi díj.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2018. április 17.

HELYSZÍNDanubius Hotel Astoria City Center, 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 19.

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

ertekesitesworkshop_584x300

A profi értékesítők azt mondják, hogy értékesíteni a legszebb, legizgalmasabb és a legtöbb felkészülést, empátiát igénylő – nem mellesleg jól fizető – szakma. A szakirodalom bővelkedik tanácsokban, példákban, esettanulmányokban. Meggyőződésünk, hogy csak sok gyakorlással, odafigyeléssel és folyamatos tanulással lehet profi szintre fejlődni a szakmában. Az előadáson olyan szakember mutat be gyakorlati eszközöket, aki több évtizede, sikeresen dolgozik az értékesítés területén – nemzetközi piacokon is.

Mi az, amit nyújtani tudunk?

A képzésen megmutatjuk és meg is tanítjuk, hogy a 21. századi értékesítés miért más, mint a korábbi, és mennyivel hatékonyabbak tudunk lenni, ha odafigyelünk a másik fél reakcióira.

Kinek javasoljuk az előadást?

– Volt már olyan érzése egy tárgyalás után, hogy partnerével elbeszéltek egymás mellett?

– Ön sem gondolatolvasó, mégis az szeretne lenni?

– Vesztett már el biztosnak hitt megállapodást?

– Szeretné a partnere fejében felvillanó STOP-táblát szabad jelzésre fordítani?

– Szeretné tudni, Ön hogyan működik, és miként hat a környezetére, illetve milyen személyiségjegyek között hogyan viselkedjen?

Ha a kérdések közül csak egyre is IGEN a válasza, akkor képzésünkön a helye! Az interaktív előadás során megtanulhatja, hogyan különböztesse meg a személyiségtípusokat, az ügyfeleit pedig, mint egy kifestőkönyvet, kiszínezheti. Megmutatjuk, hogyan kommunikáljon a piros, a sárga, a zöld vagy a kék személyiségtípusokkal (személyiségtipológiák). Ezzel a tudással növelheti értékesítői hatékonyságát, egyúttal szorosabbra és eredményesebbre fűzheti partnerkapcsolatait.

Nem elérhetetlen, amit kínálunk: egyszerűen elsajátítható tudást adunk át, amivel a siker garantált!

A rendezvény fő szakmai partnere a JT&Partners Kft. A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 33 000 Ft + áfa

Április 11-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 31 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Előadó: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A rendezvény időtartama: 09.00–13.00 (kávészünettel; a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást)

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.