A DIGITÁLIS VEZETŐTŐL A DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓIG – Menedzserképző Központ Online Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2021. október 05.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2021. október 05.

IDŐPONT13.00 - 16.15

RÉSZVÉTELI DÍJ19.000 Ft +áfa (Szeptember 17-ig (péntek) történő jelentkezés esetén: 17 000 Ft + áfa a részvételi díj.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2021. október 04.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

digitalis_vezeto_eloadas_584x300

A vállalatok életében történő változások 70-80 százaléka azért sikertelen, mert a vezetők nagyon gyakran a kontroll elvesztésének tudatos, de leginkább tudattalan félelmétől rettegve menedzselik a változás folyamatát, ennek következtében téves döntéseket hoznak. Versenyhelyzetben a pénzügyi teljesítmény csak egy az összetevők közül, ezért egy vállalat digitális stratégiájának megvalósítása esetén célszerű figyelembe venni olyan trendeket, mint a változáskezelés, a folyamatátalakítás és -automatizálás, a szervezeti kultúra változása, a stratégiaátalakítás, a digitális átalakulás és pénzügyi kontrolling vagy a kibervédelem.

A vezetők új generációja nemcsak alkalmazza a technológiát, hanem a technológián keresztül át is alakítja és fejleszti is a vállalkozást. A digitális kultúra változtatása nélkül napjainkban egy szervezet már kevesebb összértéket tud realizálni, ezért a delegálás művészete csak egy a létfontosságú üzleti készségek közül.

Nemzetközi kutatások mutatnak rá arra a tényre, hogy azok a szervezetek válhatnak sikeressé, amelyek megtalálják az egyensúlyt az ügyfelek igényei és preferenciái között. Az ügyfelek kiszolgálása – a gyorsan változó időszakban -, proaktív megoldások kidolgozásával lehetséges.  Ezek azonban már érintik az üzleti folyamatokat, a működési környezetet és az üzleti modellek újradefiniálását.

A tematikából:

 • Mit jelent a digitális transzformáció és hogyan kezdjünk hozzá?
 • Mi a digitális vezető ismertetőjegye és szerepe?
 • Milyen munkaszervezési kihívásokkal szembesülnek a vezetők?
 • Hazai munkaerő-helyzeti körkép: a digitalizálás mértéke; pandémia – home office; új generációs kihívások (Z generáció: liberalizálódás, globalizáció stb.)
 • A papíralapú működés hátrányai; infrastruktúra és szabályozó környezet (pl. dokumentummegőrzési kötelezettség); esettanulmányok
 • Hatékonyság a munkaszervezésben
 • Kontroll kiépítése és fenntartása: Hogyan fogjunk neki? Milyen buktatók lehetnek? Milyen vezetési stílust és kompetenciákat kíván?
 • Miként járul hozzá a megfelelő IT infrastruktúra a pénzügyi mutatószámokhoz?
 • Azonnali információ, kontrolling; likviditás
 • Ügyfélélmény a digitális vállalatnál: customer journey; ügyfélelégedettség fokozása

Kinek ajánljuk a képzést?

 • menedzsereknek, vezetőknek, vállalkozóknak
 • azoknak, akik szeretnének digitális vezetővé válni, vagy vállalatuk már úton van a digitális transzformáció folyamatában

Előadók:
Balázs A. Dávid üzletfejlesztési vezető, Applion Computer Kft.
Szekér Zoltán alapító, ügyvezető, OD & IT Solutions Kft.

A rendezvény fő szakmai partnerei az Applion Computer és az OD & IT Solutions.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 19 000 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK:

Szeptember 17-ig (péntek): 17 000 Ft + áfa
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 15 900 Ft + áfa / fő

Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használata javasolt. A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt.

1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8. Ács Nóra 70/264-3146
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.