A közigazgatási eljárás gyakorlata – ÁKR – KP

KEZDÉS DÁTUMA2019. december 05.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. december 05.

IDŐPONT10.00 - 16.00

RÉSZVÉTELI DÍJ29.900 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. december 04.

HELYSZÍNHunguest Hotel Millenium, 1089 Budapest, Üllői út 94-98.

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

2018. január 1-jétől hatályos a közigazgatási eljárásokat alapvetően meghatározó Ákr. és a Kp., új kihívások elé állítva ezzel a jogászi hivatásrendek képviselőit. Az elmúlt közel két év gyakorlata számos jogértelmezést igénylő kérdést vetett fel.
A szakmai napon tájékoztatást nyújtunk az eddig felmerült problémákról, a legfrissebb bírói tapasztalatokról, nyitott kérdésekről, megoldási javaslatokról. Az előadó közigazgatási és közigazgatási bírói gyakorlattal is rendelkező kúriai bíró, az Ákr. kommentár jogi lektora, a Kp. kommentár társszerzője.

Jogi képzésünket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

Főbb témakörök:

Ákr.:
▪ A tisztességes eljárás
▪ Ügyfélképesség
▪ Tényállás tisztázása, bizonyítás
▪ A szakhatóság közreműködése
▪ Döntések
▪ Jogorvoslatok
▪ Semmisség

Kp.:
▪ A közigazgatási jogvita fogalma
▪ A felek és az érdekelt
▪ A keresetlevél
▪ Visszautasítás
▪ Azonnali jogvédelem
▪ A tárgyalás
▪ Határozatok
▪ Perorvoslatok
▪ Különös közigazgatási perek és egyéb közigazgatási bírósági eljárások
▪ Konzultáció

Előadó: Dr. Vitál-Eigner Beáta – ítélőtáblai bíró, kollégiumvezető-helyettes, Fővárosi Törvényszék Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium (a kodifikációs bizottság tagja)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 29.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNY:

30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom, Dunasziget u. 18. Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu