A közigazgatási eljárás gyakorlata – ÁRK – KP – A Magyar Jogászegylet FSZ jogi továbbképzése

KEZDÉS DÁTUMA2019. március 18.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. március 18.

IDŐPONT10.00 - 16.00

RÉSZVÉTELI DÍJ29.900 Ft +áfa (Március 11-ig történő jelentkezés esetén 10 százalék kedvezmény.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. március 17.

HELYSZÍNHotel Hungária City Center, 1074 Budapest, Rákóczi út 90.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

2018. január 1-én hatályba lépett az Ákr. és a Kp, ami a közigazgatási eljárásokat jelenleg alapvetően meghatározza. A változások a jogászi hivatásrendek képviselőit új kihívások elé állították. Az első év gyakorlati tapasztalatai alapján számos jogértelmezést igénylő kérdés vetődött fel.

Szakértő előadónk tolmácsolásában megismerhetik az elmúlt időszakban felmerült problémákat, a legfrissebb bírói tapasztalatokat, a nyitott kérdéseket, megoldási javaslatokat. Előadónk közigazgatási és közigazgatási bírói gyakorlattal is rendelkező kúriai bíró, az Ákr. kommentár jogi lektora, a Kp. kommentár társszerzője.

FŐBB TÉMAKÖRÖK:

Ákr.: ▪ A hatósági ügy fogalma ▪ Ügyfélképesség ▪ Eljárási kötelezettség ▪ Eljárásfajták ▪ Függő hatályú döntés ▪ Ügyintézési határidők ▪ Hiánypótlás ▪ Döntések ▪ Jogorvoslatok ▪ Végrehajtás

Kp.: ▪ A közigazgatási jogvita fogalma ▪ Eljáró bíróságok ▪ A felek és az érdekelt ▪ Beadványok ▪ A Pp. szabályainak alkalmazása ▪ Keresetfajták ▪ Az elsőfokú eljárás ▪ Határozatok ▪ Perorvoslatok ▪ Különös közigazgatási perek és egyéb közigazgatási bírósági eljárások ▪ Konzultáció

Előadó: Dr. Vitál-Eigner Beáta ítélőtáblai bíró, kollégiumvezető-helyettes, Fővárosi Törvényszék Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium (a kodifikációs bizottság tagja)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 29.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK:

35 % kedvezménnyel 19.435 Ft/fő + ÁFA,  ha egy cégtől többen jelentkeznek.

10 % kedvezménnyel 26.910 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  március 11-ig érkezik be hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom Mű út 300 Rott Andrea +36 70 338 1887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek: 1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu