A VÁLTOZÁS MÁGIKUS VARÁZSA – Menedzserképző Központ Online Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2021. szeptember 16.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2021. szeptember 16.

IDŐPONT9.00 - 13.00

RÉSZVÉTELI DÍJ19.000 Ft +áfa (Szeptember 3-ig (péntek) történő jelentkezés esetén: 17 000 Ft + áfa)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2021. szeptember 15.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

valtozaseloadas_584x300_

Az interaktív online előadás vezetője: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

Az egyetlen dolog, ami állandó, az a változás. Mégis félünk és tartunk tőle. Félünk, hogy a komfortzónánkból ki kell lépnünk. Törekszünk a rutinok, a programozott cselekedeteink megőrzésére. Ezek sokkal kevesebb energiát, figyelmet követelnek tőlünk.

Félünk, hogy elveszítjük az egzisztenciánkat, és ez befolyásolja a családunk és a magunk megélhetését is.

Tartunk attól, hogy egy megváltozott helyzetben, például új feladatkörben, új körülmények között, új környezetben képesek vagyunk-e megállni a helyünket.

Proaktívan, reaktívan vagy preaktívan kezeljük a változást?

Szeretjük, ha gyorsan mennek végbe a folyamatok, vagy inkább a lassú átalakulási stratégia hívei vagyunk?

Mindenki képes és alkalmas a változások kezelésére?

Mennyi időre van szükségünk a változás elfogadására?

A változás velünk vagy értünk dolgozik?

Ezekről a kérdésekről lesz szó az interaktív előadásunkon János Zsolt transzformációspecialistával. Legyen részese ennek az eseménynek! Ismerje meg és használja, legyen az Ön életének is része a változás mágikus hatása!

Kinek ajánljuk a képzést?
· menedzsereknek, vezetőknek, csapat- és csoportvezetőknek, vállalkozóknak
· alkalmazottaknak, illetve azoknak, akik szeretnének változtatni vagy változni

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 19 000 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK:

Szeptember 3-ig (péntek): 17 000 Ft + áfa
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 15 900 Ft + áfa / fő

Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használatát szeretnénk kérni az esemény interaktivitása miatt. A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt.

1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8. Ács Nóra 70/264-3146
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.