Adatvédelmi szakemberek, adatvédelmi tisztviselők, DPO-k gyakorlati továbbképzése

KEZDÉS DÁTUMA2019. október 09.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. október 09.

RÉSZVÉTELI DÍJ39.900 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. október 08.

HELYSZÍNHunguest Hotel Millenium

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

Az elmúlt években országos szinten sok százan vettek részt adatvédelmi tisztviselő képzéseinken és tettek sikeres vizsgát a képzés után. Sokan közülük DPO-ként, sokan adatvédelmi szakemberként, és van, aki cégvezetőként alkalmazza napi szinten az ott megszerzett tudást.

A GDPR szabályainak betartása még mindig sokuknak nagy fejtörést okoz.

Ügyfeleink részéről felmerült az igény a továbbképzésre, ezért egy olyan gyakorlati napot kínálunk számukra, ahol a tapasztalatok során felmerült kérdések megvitatása kapja a főszerepet. A gyakorló szakemberek számára is sok még a nehezen megválaszolható kérdés. A rendezvény során külön hangsúlyt kapnak a kérdéses esetek!

A képzés a DPO-képzéshez hasonlóan kiscsoportos formában (max. 40 fő) kerül.

Jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében, a szabad helyek függvényében tudunk fogadni.

Főbb témakörök:

 • Az európai hatóságok esetjoga
 • A NAIH tapasztalatok, állásfoglalások, bírságok, konkrét esetek
 • Egy adatkezelés elindítása
 • Új adatkezelés esetén mire kell odafigyelni, milyen adatvédelmi teendői vannak?
 • Személyes adat vagy sem?
 • Adatkezelő vagy adatfeldolgozó, mi az adatkezelés jogalapja?
 • Hogyan kell elkészíteni egy adatkezelési tájékoztatót?
 • Példák adatkezelési tájékoztatókra
 • Érdekmérlegelési teszt a gyakorlatban
 • Hatásvizsgálat a gyakorlatban
 • Milyen esetben és hogyan kell adatvédelmi hatásvizsgálatot készíteni?
 • Incidenskezelés
 • Önök kérték –  képzés tematikáját és tartalmát is alakíthatják a résztvevők.

 

A továbbképzésen lehetőség van a céges honlapok gyorselemzésére a résztvevők és az előadó segítségével. A jelentkezők előzetesen leadhatják kérdéseiket, témafelvetéseiket az előadónak, aki azokat beiktatja a napi programba.
(Minden előzetes visszajelzést az info@infoszfera.hu email címre várunk)

Előadó:  Dr. Kulcsár Zoltán – adatvédelmi szakjogász, informatikus mérnök

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom, Mű út 300. Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét. Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk. Jelentkezési és részvételi feltételek: 1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól. 2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat. 3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg. 4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik. 5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk. Lemondási feltételek: Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu