Adatvédelmi szakemberek, adatvédelmi tisztviselők, DPO-k gyakorlati továbbképzése – Békéscsaba

KEZDÉS DÁTUMA2019. november 18.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. november 18.

RÉSZVÉTELI DÍJ39.900 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. november 15.

HELYSZÍNBékéscsaba, Penza ltp. 5. Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

Az elmúlt években országos szinten sok százan vettek részt adatvédelmi tisztviselő képzéseinken és tettek sikeres vizsgát a képzés után. Sokan közülük DPO-ként, sokan adatvédelmi szakemberként, és van, aki cégvezetőként alkalmazza napi szinten az ott megszerzett tudást.

A GDPR szabályainak betartása még mindig sokuknak nagy fejtörést okoz.

Tudjuk, a szabályok időről időre változnak, és a gyakorlat során rengeteg kérdés merülhet fel. A továbbképzés tehát mindenkinek a saját érdeke, így ügyfeleink részéről is felmerült az igény. Az ő visszajelzéseik alapján egy olyan gyakorlati napot állítottunk össze, ahol a tapasztalatok során felmerült kérdések megvitatása kapja a főszerepet. A gyakorló szakemberek számára is sok még a nehezen megválaszolható kérdés. A rendezvény során külön hangsúlyt kapnak a kérdéses esetek!

(Várjuk az előzetes kérdéseiket, melyeket név nélkül feldolgozunk és megválaszolunk a képzés során.)
A képzés a DPO-képzéshez hasonlóan kiscsoportos formában (max. 40 fő) kerül.
Jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében, a szabad helyek függvényében tudunk fogadni.

A képzést ajánljuk figyelmébe mindazoknak:

-akik nem akarnak ijedten elmenekülni, inkább szeretnének felkészülni arra az esetre, ha az adatvédelmi hatóság (NAIH) szeretné jobban megismerni a adatkezelésüket!
– akik az Infoszféra Kft. DPO képzését végezte el,
– akik más cégek DPO képzését végezte el,
– akik nem végezett el önálló DPO képzést, de feladata az adatvédelem, adatvédelmi tisztviselőként, vagy adatvédelmi szakértőként dolgoznak
– és mindazoknak akik az ismereteiket szeretnék a témában bővíteni

Előadó:

dr. Farkas Tamás – adatvédelmi szakjogász, ISO 27001 vezető auditor

 Főbb témakörök:

 • Az európai hatóságok esetjoga
 • A NAIH 2018, 2019-es tapasztalatai
 • A NAIH bírságok esetei, tanulságai
 • Új adatkezelés esetén mire kell odafigyelni, milyen adatvédelmi teendői vannak?
 • Személyes adat vagy sem?
 • Mi az adatkezelés jogalapja?
 • Adatkezelő vagy adatfeldolgozó vagyok?
 • Az adatvédelmi nyilvántartás jelentősége?
 • Adatvédelmi szabályzatot, vagy adatkezelési tájékoztatót készítsünk?
 • Mikor és hogyan kell elkészíteni egy adatkezelési tájékoztatót?
 • Érdekmérlegelési teszt a gyakorlatban
 • Milyen esetben és hogyan kell adatvédelmi hatásvizsgálatot készíteni?
 • Incidenskezelés – hogyan?
 • Önök kérték rész, ahol a képzés tematikáját és tartalmát is alakíthatják a résztvevők.

 

A továbbképzésen lehetőség van a céges honlapok gyorselemzésére a résztvevők és az előadó segítségével. A jelentkezők előzetesen leadhatják kérdéseiket, témafelvetéseiket az előadónak, aki azokat beiktatja a napi programba.
(Minden előzetes visszajelzést a rendezveny@infoszfera.hu email címre várunk)

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom Mű út 300 Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a képzésen való részévétel díját. Jelentkezési és részvételi feltételek: 1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól. 2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat. 3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg. 4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik. 5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk. Lemondási feltételek: Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu