AZ ELŐADÁS MÁGIKUS HATÁSA – AVAGY HOGYAN LEGYEN FELEJTHETETLEN A PREZENTÁCIÓJA – Menedzserképző Központ Workshop

KEZDÉS DÁTUMA2018. november 13.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2018. november 13.

IDŐPONT9.00 - 14.00

RÉSZVÉTELI DÍJ28.000 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2018. november 12.

HELYSZÍNDanubius Hotel Astoria City Center, 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 19.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

prezentacios_workshop_584x300

Mondjunk egy jó történetet!

Győzzük meg a másikat!

Az üzleti prezentációk és a szavak ereje Ön szerint is döntő hatással vannak az üzleti sikerre és a karrierre?
A legfrissebb tanulmányok szerint a vezetők 95,7%-a úgy találja, hogy a prezentációk elengedhetetlenek az üzleti sikerekhez, azonban csupán 2,2%-uk elégedett az előadások hatásával. Ismerje meg, hogyan kell jobban csinálni!

Valójában bármelyik előadás egyszerű technikákra van felépítve, amiket meg lehet tanulni, gyakorolni lehet. A célunk az, hogy a workshop végén legalább egy-két olyan, napi munkában felhasználható eszközzel, ötlettel menjenek haza a résztvevők, amelyekkel élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá, frappánsabbá tehetnek bármilyen előadást, értékesítői beszélgetést vagy tárgyalást.

„Ha minden előadás ilyen lenne, nem is akarnék hazamenni.”

A képzés vezetők, értékesítők részére szól, de ajánlott mindenkinek, aki prezentálni szokott, illetve értékelést vagy beszámolót kell tartania.

Az interaktív workshopon megmutatjuk, hogyan tartsunk rövid, figyelemfelkeltő prezentációt, és a száraz témákat hogyan tegyünk színesebbé. Megtanítjuk, hogy miként tartsuk fenn az érdeklődést, és hogyan ébresszük fel a figyelmet például egy telekonferencián, amikor a végére maradtunk, és már mindenki fáradt. Trénerünk megmutatja, hogyan használhatjuk a „történetmesélést” a megnyerésre, és hogyan aktiváljuk a közönséget a „Pitch”-bemutatókkal. Olyan technikai részleteket is megismernek a résztvevők, mint a hangsúly, a hangszín, és a megfelelő szünettartás eredményes használata.

A megszerzett tudással nemcsak önbizalommal tudunk kiállni a hallgatóság elé, hanem a tanultakat a hétköznapokban is nagyon jól hasznosíthatjuk. A képzést követően a résztvevők tudni fogják, hogyan legyenek profi előadók – akár vetített diasor nélkül isVan olyan előadás, amire egyszer sem érdemes elmenni, erre azonban kétszer is ajánlott!

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting. A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 28 000 Ft + áfa

November 7-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 25 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A rendezvény időtartama: 09.00 – 14.00 (szünetekkel; a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást)

Maximális létszám: 30 fő

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás. A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek. Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.