„AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIA SZEREPE A MUNKÁBAN” – Menedzserképző Központ Workshop

KEZDÉS DÁTUMA2019. október 08.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. október 08.

IDŐPONT9.00 - 13.00

RÉSZVÉTELI DÍJ25 900 Ft + áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. október 07.

HELYSZÍNStar City Hotel, 1078 Budapest, István u. 14.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

eq_workshop_584x300
INFORMATÍV, INTERAKTÍV, „SZEMFELNYITÓ” KÉPZÉS AHA-PILLANATOKKAL
 
Résztvevőinknek egy 10 000 forint értékű online teszttel és részletes kiértékeléssel kedveskedünk!*

 

A munkavállalók tevékenységére nagy hatással vannak az érzelmeik. A vállalatok teljesítménye, és sok esetben a hatékonysága azon is múlik, milyen a munkahelyi légkör, és hogyan érzik magukat az ott dolgozók. Felmérések szerint a cégek problémáinak 76%-a emberi/kapcsolati alapú (Globális felmérés: Workplace Issues Survey, 2014).
Az érzelmi intelligencia a teljesítmény legerősebb meghatározója: 58%-ban jelzi előre a sikerességet, legyen szó bármilyen munkakörről. Akik magas EQ-val, ám átlagos IQ-val rendelkeznek, az esetek 70%-ában jobban teljesítenek, mint a fordított adottságúak. A kiemelkedő teljesítményt nyújtók 90%-ban magas EQ-val rendelkeznek.
A jól használt EQ-készségek segítenek:
 • a cégen belüli és az ügyfelekkel való kommunikáció célzott javításában;
 • a konfliktusok felismerésében, hatékony kezelésében vagy megelőzésében;
 • az értékesítés növekedésében;
 • a csapat és a személyes hatékonyság javításában;
 • az összetartóbb csapatok létrehozásában;
 • a munkaerő-megtartásban.

Az EQ nemcsak kivételes versenyelőnyt jelent mind az egyén, mind a vállalat számára, de az ezen alapuló kiválasztási módszer nagy megtakarítást is jelenthet egy szervezetnek. A piaci helyzetre is megoldást jelenthet a magas EQ-val rendelkező vezetők, munkavállalók felvétele, illetve megtartása, és az EQ-n alapuló munkakörnyezet biztosítása, amelyben a készségek kibontakozhatnak.

Tudta? A World Economic Forum a 2020-ra szükséges munkahelyi készségek tízes toplistáján az érzelmi intelligenciát a hatodik helyen emelte ki.

A tematikából:

 • EQ-alapok
Mi az érzelmi intelligencia, és hogyan jelenik meg az élet különböző területein?
 • Az érzelmi intelligencia gyakorlati haszna
Hogyan tudjuk hasznosítani azokat az − érzelmi intelligenciából származó − információkat, amelyek megjelennek a döntéseinkben? Mit mutat a jelenlegi helyzetünk a fókusz-, a döntéshozatal- és a motivációs skálán? Erősségek, veszélyek, segítség a velünk együtt dolgozóknak.
 • Viselkedési minták és reakciók
Miért nehéz a reakciókon változtatni, és hogyan lehetünk rajtuk úrrá mégis? A minták megismerése és tudatossá tétele. „Robotpilóta-üzemmód” helyett tudatosság − figyelünk és reagálunk a helyzetekre!

A workshopon minden említett témakört gyakorlatokkal támasztunk alá, ahol a résztvevők a saját élményeik alapján vonják le a következtetéseiket. A szerzett új ismereteket azonnal teszteljük, használjuk a gyakorlatban. Az eredmény az önmagunkhoz és másokhoz való tudatosabb, empatikusabb hozzáállás, a kommunikációs és viselkedési minták felismerése, módosításuk elősegítése.

Az elmélet-gyakorlat aránya: 30-70% 

A képzést ajánljuk: HR-vezetőknek, döntéshozóknak, menedzsereknek (a szervezet méretétől függetlenül), további munkavállalóknak

* A képzésre jelentkezők részére az Értsünk szót Kft. egy 10 000 forint értékű online tesztet biztosít. A 15-20 percet igénybe vevő, 77 kérdéses, magyar nyelvű felmérés eredményét a workshopon kapják kézhez a résztvevők.

Az EQ vizsgálatakor kiderül, hogy egy személy:

 • racionális vagy érzelmi fókuszú (azaz mely információk befogadása jön természetesen számára)
 • a döntéseit elemző módon vagy az új lehetőségekre tekintettel hozza meg
 • a motivációja a jelenlegi vagy a jövőbeli eredményekből származik
 • melyek a legerősebb EQ-készségei
A workshop az Értsünk szót Kft. szakmai vezetésével kerül megrendezésre, a programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 25 900 Ft + áfa

Szeptember 18-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 24 000 Ft + áfa a részvételi díj!

A workshop vezetője: dr. Skita Erika, kommunikációs hídépítő, EQ tréner

A rendezvény időtartama: 09.00 – 13.00 /kávészünettel – A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást./

Maximális létszám: 30 fő

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás. Kérjük, az esetleges ételérzékenységet előre jelezzék. A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek, valamint a rendezvény helyszíni kiadványában megjelentetésre kerüljön a nevük, az általuk képviselt vállalat nevével.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.