Bérszámfejtők Országos Konferenciája 2020. – Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők, bér- és munkaügyi vezetők országos szakmai konferenciája

KEZDÉS DÁTUMA2020. február 19.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. február 19.

IDŐPONT9.00 - 16.00

RÉSZVÉTELI DÍJ24.900 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. február 18.

HELYSZÍNHotel Hungaria City Center, 1074 Budapest, Rákóczi út 90.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

A bérszámfejtéssel, tb ügyintézéssel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő 2020. évi munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Szakértőink gyakorlatias előadáson ismertetik az aktuális témákat és választ adnak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre, hogy segítségükkel résztvevőink elsajátíthassák a munkájukhoz szükséges új ismereteket!

Előadók:

Széll Zoltánné, Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), szakmai főtanácsadó

Dr. Kártyás Gábor, munkajogász

Bagolyné Hampó Anita, társadalombiztosítási szakértő

Dr. Asztalos Zsuzsanna, osztályvezető, NAV

Főbb témakörök:

Szja 2020 * Adócsomag: SZJA, EKHO, KATA változás * Személyi jövedelemadó 2020 * Négy- vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye (jogosulti kör, jogosultsági időszak, a kedvezmény alapja, érvényesítésének módjai, hatályba léptető rendelkezések) * A magánalapítvány jogintézményével összefüggő szabályok ismertetése (fogalom, alapítványból származó bevétel utáni adókötelezettség) * Szociális hozzájárulási adó változásaival kapcsolatos módosítások (őstermelők kapcsolódó költségelszámolási szabályai, 85 %-os szabály) * Új és módosuló adómentes jogcímek (sporttal kapcsolatos adómentes szabályok, egyéb mentességek) * Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (Ekho) * Nemzetközi sportszövetség munkavállalójára vonatkozó szabályok * Kifizetői ekho mértékének változása * Kata 2020 * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások * Kisadózók ellátási alapjának módosítása * Egyéb, a tematika készítésekor még nem ismert változások ismertetése

Tb és járulék változások 2020 * A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetést érintő változások 2020 (a részletes témakörök egyeztetés alatt)

Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2020 * 2020. évi változások * Örökbefogadói díj, nevelőszülői gyermekgondozási díj * Nagyszülői gyermekgondozási díj * 2019. évben a gyakorlatban felmerült problémák és megoldások * 2019. december 31-ig kihirdetett további változások ismertetése * Kifizetőhelyi nyomtatványok használata

Munkajog 2020 * Minimálbér és garantált bérminimum 2020 * A munkaszüneti napok körüli munkarend 2020 * A munkaidő-beosztás közlésére vonatkozó szabályok * Rendkívüli munkaidő, megállapodás a túlóráról * A Kúria a versenytilalmi megállapodásról és a tanulmányi szerződésről * A munkaügyi ellenőrzés kiemelt tárgykörei 2020-ban

Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

RÉSZVÉTELI DÍJ: 24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK:

18.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  február 10-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom Mű út 300. Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu