Büntetőeljárásjogi Szeminárium I-II. /2 napban/ – A Magyar Jogászegylet FSZ jogi továbbképzése

KEZDÉS DÁTUMA2019. november 21.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. december 17.

IDŐPONT10.00 - 15.00

RÉSZVÉTELI DÍJ59800 Ft + ÁFA/2 NAP

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. november 20.

HELYSZÍNHunguest Hotel Millenium, 1089 Budapest, Üllői út 94-98.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

Több, mint egy éve van hatályban a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény. Szemináriumaink célja, hogy előadóink az eltelt időszak jogalkalmazói gyakorlatának tapasztalatait is felhasználva részletesen bemutassák az egyes témaköröket, résztvevőink pedig a konzultáció keretein belül választ kapjanak a gyakorlatban felmerült kérdéseikre.

1. alkalom:  2019. november 21. (csütörtök), 10.00-15.00 óráig, regisztráció 9.30-tól

2. alkalom: 2019. december 17. (kedd), 10.00-15.00 óráig, regisztráció 9.30-tól

Főbb témakörök:

I. alkalom: Tárgyalás előkészítése, előkészítő ülés ▪ Az elsőfokú bírósági tárgyalás szabályai ▪ A polgári jogi igényre vonatkozó rendelkezések ▪ A bíróság határozatai
A másod- és harmadfokú eljárás szabályai, határozatai ▪ A hatályon kívül helyező végzés elleni fellebbezés lehetősége ▪ Rendkívüli jogorvoslatok – felülvizsgálat, egyszerűsített felülvizsgálat, perújítás szabályai

II. alkalom: Fiatalkorú elleni büntetőeljárás ▪ Katonai büntetőeljárás szabályai ▪ Mentességet élvező személyek elleni eljárásra vonatkozó rendelkezések ▪ Eljárás egyezség esetén ▪ Eljárás vagyon vagy dolog elvonása, adat hozzáférhetetlenné tétele érdekében
Bíróság elé állítás ▪ Büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás ▪ Távollévő terhelttel szembeni eljárás ▪ Biztosíték letétbe helyezésével folyó eljárás ▪ Magánvád, pótmagánvád szabályai ▪ Különleges eljárások

Előadók: 

Dr. Beregszászi Gizella – mb. osztályvezető ügyész – Legfőbb Ügyészség
Dr. Gimesi Ágnes – tanácselnök, Fővárosi Törvényszék – Büntető Kollégium

RÉSZVÉTELI DÍJ: 59.800 Ft/fő + ÁFA/ 2 nap

KEDVEZMÉNYEK:

30% kedvezménnyel 41.860 Ft/fő + ÁFA/2 nap, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

20% kedvezménnyel 47.840 Ft/fő + ÁFA/2 nap, ha jelentkezése  november 14-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 6400 Ft/fő + ÁFA/2 nap

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom, Dunasziget u. 18. Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu