Equity Reggeli – tőkebevonás, stratégiai befektetők, cégeladás, exit – esettanulmányok kávé mellett

KEZDÉS DÁTUMA2018. március 21.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2018. március 21.

IDŐPONT08.30 - 11.30

RÉSZVÉTELI DÍJ12.000 Ft +áfa (Március 7-ig történő jelentkezés esetén 8.000 Ft +áfa a részvételi díj.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2018. március 14.

HELYSZÍNHemingway Étterem, 1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

Equity Reggeli – 2018. március 21.

Tőkebevonás, stratégiai befektetők, cégeladás, exit

Esettanulmányok – kávé mellett

A korlátozott résztvevői létszámmal megrendezésre kerülő Equity Reggeli célja, hogy hazai és nemzetközi gyakorlati példákon és tapasztalatokon keresztül részleteiben mutassa be mindazokat a folyamatokat és sarokpontokat, amelyek Önt a hatékony felkészülésben, a befektető-keresésben és a sikeres tőkebevonásban, cégeladásban, exitben támogathatják.

Az üzleti reggeli alatt meghívott Vendégeinkkel kötetlen beszélgetés keretében dolgozzuk fel a témákat, Ön pedig bármikor, interaktív módon teheti fel kapcsolódó kérdéseit, így személyre szóló választ kaphat az Önt érdeklő kérdésekre, problémákra.

Előadóink:

 • Csillag Péter – alapító-tulajdonos, Starschema
 • Földi Tamás – alapító-tulajdonos, CEO, Starschema
 • Mészáros Csaba – tulajdonos, CEO, evopro Holding Zrt.
 • Horgos Lénárd – partner, Absolvo

Témáink:

 • 5 millió USD tőkebevonás a hazai és nemzetközi Big Data iparág “üstökösénél”, a Starschema-nál. A napokban publikussá vált tranzakció részletei és tanulságai első kézből
 • Élet a cég / tulajdonrész eladás (exit) után – amiről nem szólnak a tankönyvek. Számítható következmények és nem várt tapasztalatok az evopro történetén keresztül.
 • Kedvez-e a piac a tranzakcióknak 2018-ban?

Tervezett program:

8.30 Érkezés, regisztráció, üdvözlő kávé, reggeli
9.00 Üdvözlő gondolatok
Horgos Lénárd – partner, Absolvo
9.10

Esettanulmány: 5 millió USD tőkebevonás a szárnyaló Starschema-nál – a deal részletei, avagy: hogyan zajlott mindez a “színfalak mögött”?

Csillag Péter és Földi Tamás – alapító-tulajdonosok – Starschema

A napokban vált publikussá a Starschema 5 millió dolláros tőkebevonása, melynek célja a regionális és tengerentúli terjeszkedés gyorsítása (Bővebben ITT). A Starschema a BI / Big Data egyik legmeghatározóbb és legdinamikusabban növekvő technológiai szakértője, Ügyfeleik között olyan cégekkel, mint az Apple, a Facebook, a Netflix, a Vodafone és még sokan mások a Fortune 500 listáról is… De hogyan is zajlott mindez?

 • Háttér, előkészítés, folyamatok, kellemes és kellemetlen meglepetések és tapasztalatok, fordulópontok – az első lépésektől a zárásig
 • Befektetői kontakting, feltételek tárgyalása, nehézségek, buktatók, sikertényezők – hány szereplővel, mennyi ideig, miről és hogyan tárgyaljunk? Mire számítsunk?
 • Az időfaktor egy dinamikusan változó szektorban – milyen hatással van (van-e egyáltalán) a gyorsaság = versenyelőny „elve” a tőkebevonás folyamatára, és fordítva: lassítja-e a növekedési tervek megvalósítását a tőkebevonás időigénye?
10.00 Szünet
10.15 “Amit nem tanítanak meg a deal utáni életről”
Mészáros Csaba, tulajdonos, CEO – evopro Holding Zrt.

Mészáros Csaba 2013-ban értékesítette az akkor közel 1000 fős evopro cégcsoport profitjának jelentős részét termelő ipari és beágyazott szoftverfejlesztési és szolgáltatási üzletágát a nemzetközi Accenture-nek – és folytatta tovább tevékenységét mindössze 200 szakemberrel járműipari, atomenergetikai és innovációs projekteken. Akkor sokan csődöt jósoltak, az exit azonban dinamikus növekedést és nem várt tanulságokat, tapasztalatokat is hozott.

 • Milyen nehézségekkel találkozunk az exit (tulajdonrész eladás) után?
 • Milyen jó tanácsai vannak a részben vagy egészben eladást fontolgató tulajdonosoknak, vezetőknek?
 • Az exit stratégiai háttere, előkészítése, az „exit utáni élet” kihívásai, eredményei és nem várt tanulságai – az evopro történetén keresztül.
11.00 Kérdések és válaszok, networkingKérdéseit lehetősége van személyesen, négyszemközt is feltenni szakértőinknek, Vendégeinknek a networking rész alatt.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Szervező

Absolvo Consulting

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. Szlávy Zsuzsanna (1)279-1979
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A korlátozott résztvevői létszám miatt jelentkezéseket csak a rendelkezésre álló helyek függvényében tudunk fogadni, melyről minden esetben a jelentkezést követően e-mailben küldünk visszaigazolást, a részvételi díj befizetéséhez szükséges információkkal együtt. Megértését köszönjük!