Eszközök a tudatos és eredményes konfliktuskezelésért – gyakorlatközpontú intenzív képzés

KEZDÉS DÁTUMA2021. október 21.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2021. október 21.

IDŐPONT10.00 - 16.30

RÉSZVÉTELI DÍJ29.000 Ft+áfa (Október 1-ig történő jelentkezés esetén 26.000 Ft+áfa)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2021. október 20.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

konfliktuskezeles_webinarium

Egymásnak feszülő érdekek, nézetkülönbségek a mindennapjaink részét képezik, de a törekvés a hatékony együttműködésre – a munkánkban és a magánéletünkben is –, kiemelt fontossággal kell hogy bírjon. A konfliktusok lehetőségként is szolgálhatnak, és elmélyíthetik kapcsolatainkat. A konfliktuskezelési készségek elsajátításával könnyebben tudunk kommunikálni munkatársainkkal, ügyfeleinkkel.

A képzés nemcsak azoknak ajánlott, akik konfliktuskezelési eszközök hiányával küzdenek, vagy régóta elhúzódó konfliktusaik kezelésére szeretnének megoldást találni, hanem azok számára is hasznos, akik szeretnének a környezetüknek segítséget nyújtani konfliktusok kezelésében.

A webináriumon elvégzett konfliktuskezelési profil teszt segítségével mindenki be tudja majd azonosítani a maga jelenlegi konfliktuskezelési stílusát. Többek között saját, a résztvevők által hozott helyzetekkel dolgozunk, szituációkat elemzünk és megoldásokat dolgozunk ki azokra.

A konfliktuskezelési technikák elsajátításának hatására:
✔ magabiztosabban kommunikálunk és megyünk bele vitás helyzetekbe, mert a konfliktuskezelési módszerek ismerete mankót ad
✔ könnyebben képviseljük önmagunkat vitás helyzetekben
✔ win-win helyzeteket teremtünk, jobb emberi kapcsolatokat alakítunk ki
✔ képesek vagyunk a másik félre hatást gyakorolni
✔ képesek vagyunk egyes konfliktusos helyzeteket megelőzni, kevesebb konfliktus lesz a munkánkban és a magánéletünkben

Milyen részekből áll majd a webinárium?

 • gyakorlatközpontú elmélet, azonnal beépíthető eszközök
 • gyakorlatok: videóanyagok, teszt, játékos feladatok, esettanulmányok

Tematika

 • Mi a konfliktus, a vita és a probléma?
 • A konfliktusok mennyisége, összetétele
 • A konfliktusok tárgya, forrása, kimenetele
 • Konfliktuskezelési stílusok (Thomas-Kilmann modell alapján) és azok beazonosítása; saját konfliktuskezelési stílusunk meghatározása saját kommunikációs stílusunk meghatározása konfliktuskezelési profil teszttel
 • Problémamegoldó beszélgetés
 • Problémamegoldási, döntéshozatali készség erősítése FILÉ technikával
 • Önérvényesítés és problémamegoldás FÉKEK-modell segítségével
 • Visszajelzés: hogyan adjunk pozitív és negatív visszajelzéseket?
 • Visszajelzések fogadása: hogyan fogadjunk pozitív és negatív visszajelzéseket?
 • Egyéb konfliktuskezelési módszerek

A webinárium vezetője: Ács Nóra tréner, ügyvezető, Menedzserképző Központ

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 29 000 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK:

Október 1-ig (péntek): 26 000 Ft + áfa
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 24 900 Ft + áfa / fő

Részvétel az Asszertív kommunikáció + Konfliktuskezelés webináriumon: 49 000 Ft + áfa (ugyanazon személy részvétele esetén érvényesíthető)

Az Asszertív kommunikáció és a Konfliktuskezelés webinárium témái szorosan kapcsolódnak egymáshoz, így érdemes mindkét alkalomra együttesen regisztrálni.

AZ ELŐADÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKET ÉS A CÉGEK KÉPVISELŐIT EGYARÁNT VÁRJUK!Amennyiben az időpont nem megfelelő, kérjen egyedi ajánlatot egyszemélyes vagy csoportos online képzésre!

Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használatát szeretnénk kérni az esemény interaktivitása miatt. A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt.

1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8. Ács Nóra 70/264-3146
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.

A szervező fenntartja a jogot arra, hogy versenypiaci okokból egyes jelentkezéseket visszautasítson.