EU-s támogatások közbeszerzése és beszerzése 2020. – Közbeszerzés Szakmai Reggeli

KEZDÉS DÁTUMA2020. február 24.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. február 24.

IDŐPONT9.00 - 12.30

RÉSZVÉTELI DÍJ24.900 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. február 21.

HELYSZÍNHunguest Hotel MILLENNIUM, 1089 Budapest, Üllői út 94-98.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

Az európai uniós támogatással megvalósított projektek esetében általában a pályázatírás és a támogatás elnyerésének sikerét követően találják szembe magukat a támogatottak azzal, hogy a közbeszerzési eljárások igen sok buktatót rejtenek, és időben igencsak elhúzódhatnak. A közbeszerzési kötelezettség mellőzésének, vagy a közbeszerzés eljárás jogszerűtlen lefolytatásának a Közbeszerzési Döntőbizottság által kiszabható bírságon felül további súlyos következményei lehetnek. Ugyanakkor a Kbt. 5. § (3) bekezdésének hatályon kívül helyezése a gazdasági társaságok és társadalmi szervezetek támogatásból megvalósuló beszerzésinek széles körét mentesítette a közbeszerzési kötelezettség alól!

Jöjjön el szakmai képzésünkre, hogy elkerülhesse a szankciókat, és naprakész gyakorlati tudást szerezzen szakértő előadóinktól!

Előadók:

Dr. Tátrai Tünde, egyetemi docens, közbeszerzési szakértő Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Perczel Zsófia,ügyvéd, hivatalos közbeszerzési tanácsadó

Főbb témakörök:

 • A közbeszerzés köteles támogatások körének változása a Kbt. 5. § (3) bekezdésének hatályon kívül helyezésével – átmeneti rendelkezések
 • Becsült érték meghatározása
 • Részekre bontás tilalma
 • Támogatói elvárások az alkalmassági követelmények, az értékelési szempontrendszer és a szerződéses feltételek kialakítása során – kiemelten a Kbt. 117. § és 115. § szerinti eljárások
 • A közbeszerzés mentes beszerzések versenyeztetése
 • Bírálat
 • Üzleti titok és iratbetekintés
 • Nemzeti rezsim és közösségi rezsim szabályainak különbsége
 • Teljesítés
 • Pótmunka, többletmunka és a szerződésmódosítás lehetőségei
 • Az elektronikus közbeszerzés tapasztalatai
 • Konzultáció

RÉSZVÉTELI DÍJ: 24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK:

20 % kedvezménnyel 19.920 Ft/fő + ÁFA,  ha egy cégtől többen jelentkeznek.

10 % kedvezménnyel 22.410 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  február 10-ig érkezik be hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom Mű út 300. Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu