ÉVES ÉRTÉKELŐ BESZÉLGETÉSEK – LEHETŐSÉG A MUNKATÁRSAK FEJLESZTÉSÉRE VAGY MARKETINGFOGÁS? – Menedzserképző Központ Webinárium

KEZDÉS DÁTUMA2020. december 02.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. december 02.

IDŐPONT9.00 - 12.00

RÉSZVÉTELI DÍJ18.000 Ft + áfa (November 20-ig (péntek) történő jelentkezés esetén: 16 000 Ft + áfa)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. december 01.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

evertekelo_beszelgetesek_ws_584x300

A képzés vezetője: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A munkatársakkal folytatott éves értékelő beszélgetés a legtöbb vezető részére egy kötelező, elvégzendő feladat. De mit érez a munkatárs, amikor megérkezik a meghívó a főnökétől? Időpazarlás, unalom, gyomorgörcs, bizonytalanság érzése?

Egy friss tanulmányban, amelyben több mint 66 000 vezetőt kérdeztek meg világszerte, azt találták, hogy még mindig a régi viselkedési formák és megoldások jellemzők. Ezeken a régi modelleken lehet és kell is változtatni. A változással és változtatással a vállalatok erősítik a munkatársak lojalitását, a vállalat eredményességét és a vásárlók, beszállítók elégedettségét.

Az éves értékelő beszélgetésnek NEM marketing funkciója van!

A beszélgetés akkor jó, ha mindkét fél úgy érzi, hogy az ő munkája nélkül a célok megvalósítása nem volna lehetséges. Ha minden teljesítmény mögött jól és egyszerűen megfogalmazott célok állnak. A jó és sikeres vezető az értékelő beszélgetéseket arra használja fel, hogy fejlessze a munkatársát. Érezze, hogy a szervezet fontos tagja, egy nagyszerű dolog részese, az ő munkája elengedhetetlen a kitűzött célok eléréséhez, és a vállalat céljai az ő egyéni céljai is egyben. Miképpen érhető el ez a beszélgetés során? Képzésünkön erre mutatunk példákat, módszereket.

Miről hallhatnak az online workshopon?

  • kompetenciák meghatározása, értékelése
  • célok kitűzése, és azok egyéni meghatározása, összeegyeztetése az egyéni célokkal
  • célértékelési rendszerek felállítása
  • stressz-szintek pozitív mérséklése
  • „hibák” kezelése
  • értékteremtés a digitális átalakulás előnyeinek kihasználásával
  • transzparencia és interaktivitás az egyeztetett közös célok eléréséhez

Kinek ajánljuk a képzést?

  • közép- és felsővezetőknek, csoportvezetőknek
  • vállalkozásvezetőknek
  • humánerőforrás feladatot ellátó munkatársaknak

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 18 000 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYEK

November 20-ig (péntek): 16 000 Ft + áfa
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 14 900 Ft + áfa / fő

Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használatát szeretnénk kérni az esemény interaktivitása miatt. A képzésekhez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.