Fogyasztóvédelem 2021

KEZDÉS DÁTUMA2020. november 24.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. november 24.

RÉSZVÉTELI DÍJ17.940 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. november 23.

HELYSZÍNHunguest Hotel MILLENNIUM *** vagy Online ÉLŐ előadás

Rendezvény ajánlása  

Rendezvény program

2021. január 1.-től megváltoznak az egyes tartós fogyasztási cikkek jótállási szabályai. Ezek amellett, hogy a fogyasztók érdekérvényesítésének lehetőségét szélesítik, számos új feladatot rónak a kereskedőkre. Értékhatártól függően sávosan emelkedik például a jótállási idő hossza, Európában egyedülálló módon 3 évre nő a nagyértékű fogyasztási cikkek kötelező jótállási időtartama, és bevezetik az e-jótállási jegyet is.

Az új szabályok hatályba lépéséig már csak 2 hónapunk van, a felkészülést érdemes megkezdeni!

3 év lesz a jótállás egy drágább telefonra, számítógépre, vagy a  mosógépre is. Az új szabályozás egyértelműen a fogyasztóknak kedvezőbbé teszi az eljárásrendet (javítás-csere-pénzvisszafizetés), és lehetővé teszi az elektronikus jótállási jegy használatát is. A szakmai nap során előadónk bemutatja, hogy mik az új szabályozás elemei, mit és hogyan ellenőrizhet a hatóság.

Előadó:

Siklósi Máté – fogyasztóvédelmi szakértő, ügyvezető CP Contact Kft.

Főbb témakörök:

– Változások a fogyasztóvédelemben

– Az új jótállási szabályozás elemei lépésről lépésre

– Mit jelent az új szabályozás a vállalkozások számára?

– Jótállás és szavatosság ellenőrzése – hogyan készülhetünk fel egy ellenőrzésre?

– A fogyasztóvédelmi hatóság gyakorlata – mit és hogyan ellenőriz?

– Jótállás és szavatosság a bírósági és a békéltető testületi gyakorlatban

– A jótállás és a szavatosság a fogyasztói szerződésben

– Jótállás és szavatosság – Hasonlóság és különbség?

– Esetleges bírságok, szankciók

– Konzultáció

 

Szervező

Infoszféra Kft.

2315, Szigethalom Mű út 300. Rott Andrea +36 70 338 1887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek

Részvételi díj

Tantermi részvétel esetén:

17.940 Ft/fő + ÁFA
Ebéd (tantermi részvételnél, igény esetén): 3500 Ft/fő + ÁFA
 

Online részvétel esetén

14.940 Ft/fő + ÁFA Az előadáson személyesen, tanteremben vagy online élő formában is részt vehet! Kérjük, a jelentkezés leadásakor jelölje meg választását!
Az ár tartalmazza:
  • személyes részvétel esetén a nyomtatott kiadvány, a reggeli bekészítés (és igény esetén az ebéd) költségét
  • online részvétel esetén  a kiadvány anyagát elektronikus formában
A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk. Jelentkezési és részvételi feltételek: 1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól. 2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat. 3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. 4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették. 5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk Lemondási feltételek: Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu Online előadáshoz való csatlakozás technikai feltételei: Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak. A szakmai nap bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat! Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Kategória: