Haladó Google Ads hirdetési kampány szeminárium – Google Ads scriptek használata a gyakorlatban

KEZDÉS DÁTUMA2020. május 11.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. május 11.

IDŐPONT9.00 - 16.30

RÉSZVÉTELI DÍJ100.000 Ft/fő + ÁFA ((Március 31-ig történő jelentkezés esetén 15 százalék kedvezmény.))

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. május 08.

HELYSZÍNHotel Hungaria City Center, 1089 Budapest, Üllői út 94-98.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

A tréning résztvevői elsajátítják azt a gondolkodási keretrendszert, amely segít meghatározni, hogy milyen feldatokat kell elvégezni ahhoz, hogy költséghatékonyan a Google Ads keresési hálózatában sikeressé vagy még sikeresebbé váljon vállalkozásuk. Célunk olyan tudás és ismeret átadása, mellyel a résztvevők a Google Ads program haladó funkcióinak segítségével képesek lesznek speciális optimalizálási megoldásokat megvalósítani.

Az online marketing feladatok akár több tucat munkaórát is leköthetnek munkatársaink idejéből. Tréningünk után ezt az időt más feladatok ellátására fordíthatják. A titkos fegyver, amely a résztvevők segítségére lesz: a Google Ads scriptek működésének megértése és felhasználása a gyakorlatban. A résztvevők  ingyenes megkapják a feladatok gyors elvégzését lehetővé tevő 20+ db Google Ads scriptet (A script csomag becsült ára: kb. 200 $) és elsajátítják, hogy miként kell ezeket a scripteket használni.

A szemináriumon tanultak segítenek:

  • felderíteni a számukra legfontosabb keresési kifejezéseket,
  • felépíteni több száz vagy akár több ezer releváns hirdetéscsoportot,
  • kizáró kifejezéseket hozzáadni hirdetéscsoportjaihoz, kampányaikhoz,
  • az általunk meghatározott megtérülési irányszámok szerint kiszámolni a megfelelő licitet (kulcsszó vagy hirdetéscsoport szinten),
  • tömegesen javítani kulcsszavaink minőségi mutatóit,
  • hirdetési kiterjesztések tömeges hozzáadásában,
  • eszköz (mobil, computer) szerinti hatékony licitálásban,
  • heti egy-két órára redukálni a riportolási feladatokat!

Előadó: Molnár Dániel, PPC Senior Manager

RÉSZVÉTELI DÍJ: 100.000 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK:

40% kedvezménnyel 60.000 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

15% kedvezménnyel  85.000 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  március 31-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

AJÁNDÉK!

Minden résztvevők megkapja a feladatok gyors elvégzését lehetővé tevő 20+ db Google Ads script csomagot. (A script csomag becsült ára: kb. 200 $)

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

  • Saját laptop használata kötelező, WIFI biztosított.
  • Szükséges előképzettség: Az alapozó Google Ads Hirdetési Szemináriumon való előzetes részvétel kiemelten ajánlott, de nem feltétel. A haladó szemináriumon nem térünk ki a kezdő képzés tartalmára. Mindenképpen szükséges tapasztalattal rendelkezni a Google Ads alapfunkcióinak és a konverzió követés használatát illetően. Ha még nem mozog otthonosan a Google hirdetések világában, akkor kezdje az alapokkal!

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom Mű út 300. Rott Andrea +36703380887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu
Kategória: Téma: