„HASZNÁLJA A SZAVAK MÁGIKUS EREJÉT!” – Menedzserképző Központ Workshop

KEZDÉS DÁTUMA2019. november 27.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. november 27.

IDŐPONT9.00 - 14.00

RÉSZVÉTELI DÍJ25.900 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. november 26.

HELYSZÍNStar City Hotel, 1078 Budapest, István u. 14.

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

prezentacios_technikak_ws2_584x300

A szavak ereje, az előadás módja, a hangsúly és a prezentáció felépítése a siker záloga. Az üzleti sikerhez elengedhetetlen, hogy a közvetíteni kívánt üzenetet vagy szolgáltatást a hallgatóság megértse, meg is jegyezze, és elhiggye, hogy a szakterületén Ön a legjobb!

Minden prezentáció egy olyan egyszerű technikára épül, amit meg lehet tanulni, és be lehet gyakorolni. A célunk az, hogy a workshop végén olyan, a napi munkában használható eszközökkel, ötletekkel térjenek haza a résztvevők, amelyekkel élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá tehetnek bármilyen előadást, tárgyalást vagy értékesítési beszélgetést.

A képzés vezetők, középvezetők és értékesítők részére ajánlott, de mindenki számára hasznos lehet, aki munkája során előadásokat, beszámolókat, értékeléseket tart.

A képzésen megmutatjuk, hogyan tartsunk rövid, figyelemkeltő prezentációt, és miképpen tehetjük színesebbé a szárazabb témákat is. Megtanítjuk, hogyan tartsuk fenn az figyelmet, és ébresszük fel az érdeklődést olyan esetben, amikor már lankad a figyelem. Trénerünk megmutatja, hogyan használjuk a „történetmesélés” technikáját a hallgatóság megnyerésére, és hogyan aktivizáljuk a közönséget a „Pitch”-bemutatókkal. Olyan technikai fogásokat is megismerhetnek a résztvevők, mint a hangsúly, a hangszín és a hatásos szünet eredményes használata.

A megszerzett tudással nemcsak nagyobb önbizalommal tudunk kiállni a hallgatóság elé, de a tanultakat a hétköznapi életben is jól hasznosíthatjuk. A képzést követően a résztvevők akár vetített diasor nélkül is profi előadást tudnak majd tartani.

Van olyan előadás, amire egyszer sem érdemes elmenni, erre azonban kétszer is ajánlott!

„Ha minden előadás ilyen lenne, nem is akarnék hazamenni…”

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 25 900 Ft + áfa

November 15-ig (péntek) történő jelentkezés esetén 22 500 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A rendezvény időtartama: 09:00–14:00 (szünetekkel)

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás. Kérjük, az esetleges ételérzékenységet előre jelezzék.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek, valamint a rendezvény helyszíni kiadványában megjelentetésre kerüljön a nevük, az általuk képviselt vállalat nevével.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.