HIGGYEN MAGÁBAN! LEGYEN ÖNMAGA MENEDZSERE! – Menedzserképző Központ Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2020. május 07.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. május 07.

IDŐPONT9.00 - 14.00

RÉSZVÉTELI DÍJ25.900 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. május 06.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

nmenedzsment3_webinarium_584x300

Sokan érzik magukról, hogy készek az előrelépésre, a karrierjük mind magasabb és magasabb szintre emelésére. Minden egyes lépcsőfok megtétele döntések sorozata, melyek a félelmeink, kételyeink leküzdésével, és teljesítményünk fokozásával is jár.

Merjünk nagyot álmodni és újratervezni a karrierünket, életünket!

De honnan vegyünk ehhez elég erőt? Hogyan szerezzünk kellő lendületet, ha a környezetünktől nem mindig kapunk pozitív visszajelzéseket, és ezzel az önbizalmunk sérül, az önbecsülésünk csorbát szenved? Mikor és milyen helyzetekben kell „újratervezni” a stratégiánkat, és úgy viselkedni, mintha már elértük volna a kitűzött célt?

Az eseményen olyan eszközöket és technikákat mutatunk, amelyek megismerése, elsajátítása után garantált a magabiztosabb, céltudatosabb fellépés.

Az előadáson többek között az alábbi kérdésekre keressük a választ:

  • hogyan küzdjem le a félelmemet?
  • honnan meríthetek erőt?
  • hogyan határozzam meg a belső motivációmat?
  • miként fejlesszem az érzelmi intelligenciámat a konfliktusok és nehéz helyzetek kezelésére?
  • milyen módszerek léteznek az önmenedzselésre, hogy ne veszítsem el a fókuszt?
  • hogyan segíthet a környezetem, és a csapat, amelyben dolgozom?

A képzést olyan menedzsereknek, cégvezetőknek, munkatársaknak ajánljuk, akik karrier-, pozíció- vagy státuszváltás előtt állnak, vagy már megfogalmazódott bennük a változtatás gondolata, de még nem tették meg az első lépéseket. Továbbá azon pályakezdőknek is javasolt a képzés, akiknek már van elképzelése arról, hogy pár év múlva hol, milyen munkaterületen szeretnék látni magukat.

Az előadáson 70% elmélet és 30% gyakorlat várható, különböző iparágakból mutatunk gyakorlati példákat!

Előadónk a nyugat-európai piacon több iparág szereplőit készíti fel a változásra, változtatásra. Olyan személyes tapasztalatokat oszt meg és olyan gyakorlati példákat mutat meg a hallgatók bevonásával, amelyeket az előadást követően a résztvevők azonnal alkalmazni tudnak saját életükben.

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting. A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 25 900 Ft + áfa

FELHÍVJUK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELŐADÁS ONLINE KÖZVETÍTÉSSEL LESZ ELÉRHETŐ!

Április 29-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 21 900 Ft + áfa a részvételi díj!

Előadó: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A rendezvény időtartama: 09:00–14:00

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A képzéseken történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez és a webináriumokon történő részvételhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. Ez esetben a részvétel átruházható vállalaton belül.

A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.