„HR CHALLENGES” – Menedzserképző Központ XIV. HR Konferencia

KEZDÉS DÁTUMA2019. április 11.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. április 11.

IDŐPONT11.45 - 16.50

RÉSZVÉTELI DÍJ26.000 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. április 10.

HELYSZÍNExpo Congress Hotel, 1101 Budapest, Expo tér 2.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

xiv__hr_konferencia_584x300

Az állandóan változó HR folyamatos kihívások elé állítja a szakembereket. A szakadatlan körforgásban élő HR-esek a munkavállalók küzdelmes megnyerését követően újabb és újabb eszközöket keresnek a kollégák motiválására, és harcba szállnak a dolgozóikért.
A Menedzserképző Központ soron következő konferenciája bemutatja a HR-szakma válaszát az aktuális kihívásokra, a sikerek és buktatók szemléltetésével pedig lehetőséget teremtünk az informálódásra és a tapasztalatcserére. A résztvevők mindent megtudhatnak a piacot átrendező, komoly fejtörést okozó Z-generációról, illetve egyéb szakmai érdekességeket is hallhatnak.

Jöjjön el és beszélgessünk együtt a HR legújabb feladatairól és lehetőségeiről! Az eseményen szervezett networkinggel is készülünk kedves vendégeink számára.

11.45 – 12.30

Regisztráció és névjegykártya-idő – szervezett networking lehetőség
A beszélgetések vezetője: Brzezánsky Péter

12.30 – 12.40

Moderátori megnyitó
Lipcsei András ügyvezető igazgató, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Kft.
12.40 – 13.05 Employee Experience, Employer Branding eszközök
Bérnyomás, sztrájk, munkaerőhiány – miben tud segíteni a munkavállalói élmény? Az utóbbi évtizedek legkihívóbb éveit éli a HR szakma: ma már a leginkább alapvető funkcióját sem képes betölteni, nem képes a megfelelő mennyiségű munkaerő biztosítására. Pedig a növekedéshez motivált, elkötelezett munkavállalókra van szükség. Ki milyen megoldást lát, mivel próbálkoznak a HR-esek? Mire alkalmas az employer branding, és mire nem?
Szabó Csaba vezérigazgató, DEVELOR Tanácsadó Zrt.
13.05 – 13.40 Motivációs blokk
Az elköteleződés 70%-át a motiváció teszi ki. Ma már minden vezetőnek, sőt munkaadónak megfogalmazott célja az elköteleződés erősítése. Ha a motivációt növeljük, jobban teljesítő, elégedettebb, boldog munkatársaink lesznek.Felvezető előadás: Mérhetővé tesszük a mérhetetlent! – motiváció egyéni és csapat szinten
A Motivációs Térkép számokban mutatja meg a motivációt, teszi sorrendbe a 9 motivátort, és további számokat kapunk azok kielégítettségi szintjéről. Mert vannak, akik a számoknak hisznek és persze onnét kiindulva könnyebb fejleszteni, mérhető javulást elérni.
Ábri Judit MA, MCC, executive coach, mentor coach, vezetőfejlesztő és kommunikációs tanácsadó
Schubauer Krisztina marketing és kommunikációs igazgató, Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., MFB CsoportMotiváció a gyakorlatban
A résztvevőknek lehetőségük lesz egyénileg, saját motivációjuk játékos feltérképezésére.
13.40 – 14.05 Fluktuációcsökkentés munkavállalói kommunikációval
Otti Csaba mérnök, közgazdász, magánbiztonsági szakértő, Login Autonom Kft.
14.05 – 14.40 Így harcoljunk a munkavállalóinkért! – Beszélgetés a munkaerőmegtartás megoldásairólA beszélgetés résztvevői:
Balogh Éva Vezető HR Üzleti Partner, E.ON Hungária Zrt.
Vertich Lilla üzletfejlesztési vezető, Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Kuti Géza kutatási vezető, ügyvezető, iNOW RESEARCH
Szabó Csaba vezérigazgató, DEVELOR Tanácsadó Zrt.
14.40 – 15.10 Névjegykártya-idő – szervezett networking lehetőség | kávé, aprósütemény
A beszélgetések vezetője: Brzezánsky Péter
15.10 – 15.35 Változó trendek – változó HR?!
Hogyan képes reagálni egy nagyvállalat az új generációk új igényeire vagy éppen a változó munkaerőpiacra? Sikerek, buktatók, jó gyakorlatok egy tradicionális, mégis innovatív nagyvállalat életéből
A témákból: HR folyamatok (pl. toborzás) újragondolása, rugalmas megoldások (munkaidő és hely), vezetői attitűd fejlesztése
Balogh Éva Vezető HR Üzleti Partner, E.ON Hungária Zrt.
15.35 – 16.00 Z-generáció, az igazi forradalmár! – egy Z-generációs kutatás eredményei
Miként rendezi át a munkaerőpiacot Z-generáció megjelenése, és munkába állása? Mik a „követeléseik”? Mi motiválja őket?
Kuti Géza kutatási vezető, ügyvezető, iNOW RESEARCH
16.00 – 16.25 Womentoring program – esettanulmány
Farkas Ágnes Stratégiai HR Partner vezető, CIB Bank Zrt.
16.25 – 16.50 Érzelmekkel vezetni? – Az érzelmi intelligencia jelentősége a munkahelyen és a vezetői munkában
Sokszor halljuk: „Az érzelmi intelligencia túl „soft” és a mi vezetőink sikítva menekülnének, ha a HR ilyennel akarná fárasztani őket!”
Más oldalról viszont nem kérdés: az érzelmi intelligencia a következő évek egyik siker-kritériuma a toborzásban, a megtartásban és az eredmény növelésében is.
PRODUKTIVITÁS vs. ÉRZELMEK? – Előadóink kutatásokból és esettanulmányokból gyűjtöttek össze konkrétumokat, hogy a vezető tevékenysége által kiváltott érzelmi reakciók hogyan hatnak a kollégák teljesítményére. Szakembereink megmutatják, mindez hogyan működik a mindennapokban.
Polgár Anita Senior HR Professional, XAPT Solutions Kft.
Krén Heléna szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, Profiles International Hungary Kft.

16.50 –

Programzárás

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 26 000 Ft + áfa

Március 8-ig (péntek) történő jelentkezés esetén 21 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás. Kérjük, az esetleges ételérzékenységet előre jelezzék. A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek. Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.