HR RENEW – Menedzserképző Központ XV. HR Konferencia

KEZDÉS DÁTUMA2019. november 21.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. november 21.

IDŐPONT8.15 - 12.50

RÉSZVÉTELI DÍJ26.000 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. november 20.

HELYSZÍNStar City Hotel, 1078 Budapest, István u. 14.

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

xv_hr_konferencia_584x300

Konferencia HR-szakembereknek, vállalatvezetőknek, menedzsereknek

„Felmond? Vagy egyelőre csak egy ajánlatot kapott a konkurenciától? Esetleg egyszerűen csak jó napja van a kollégának, én pedig túl feszült vagyok, és azért látok egy kis fölényességet ebbe a mosolyba?” Ha nem is pontosan ezek az idézőjelek közé zárt szavak futnak végig nap mint nap egy HR-es fejében a cég mosolygó kulcsemberét látva, azért ezekben a munkaerőhiánnyal sújtott időkben a stressz, a feszültség kézzelfogható az irodákban. Ezt az állapotot pedig csak egy valami oldhatja egy profinál: a kompetencia, azaz a felkészültség érzése. Az információ, a legújabb módszerek, a legjobb gyakorlatok megismerése és a kapcsolatépítés pedig kompetenssé tesz. Ezért kiemelten fontos egy HR-es életében a soron következő Menedzserképző-konferencia meglátogatása.

8.45 – 9.15 Regisztráció
9.15 – 9.25 Moderátori köszöntő
Lipcsei András ügyvezető igazgató, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Kft.
9.25 – 9.50 ADATVEZÉRELT SZERVEZETFEJLESZTÉS HÁLÓZATELEMZÉSSEL – egy pozitív transzformáció sikertörténete
A Lapkernél egyetlen év leforgása alatt kimutathatóan javult a belső együttműködés, a munkafolyamatok transzparensebbé és életszerűbbé váltak, kialakult egy olyan szervezeti struktúra, amely jobban támogatja a hatékony munkavégzést, csökkentek a silók és erősödött a szervezeti egységek közötti együttműködés, valamint nőtt a munkavállalók bevonódása.
Milyen mérés adta meg a vállalat számára azokat az adatokat és információkat, amelyek segítségével meghozhatták a helyes döntéseket? Mik azok a konkrét akciók, amikkel elérték a változást? Gyakorlatban bizonyítottan működő mérési és szervezetfejlesztési eljárásokról hallhatnak a konferencia résztvevői.
Dr. Hajtó Zoltán HR igazgató, Magyar Lapterjesztő Zrt.
Benyovszky Tünde alapító, munka- és szervezetpszichológus, HR-tanácsadó, BESPOKE PRINCIPLES Kft.
9.50 – 10.15 HOGYAN VEZESSÜNK BE 10 NAP ALATT EGY ÚJ HR RENDSZERT EGY 1200 FŐS CÉGHEZ? - tapasztalatok és kockázatok első kézből
Antal Anikó HR generalista, projektvezető, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Fehér András ügyvezető igazgató, Login Autonom Kft.
Otti Csaba mérnök, közgazdász, magánbiztonsági szakértő, ügyvezető igazgató, Login Autonom Kft.
10.15 – 10.40 FELNŐTTKÉNT TANULNI NEM GYEREKJÁTÉK!
SkillToolkit – virtuális tanulási környezet a felnőttképzésben
Vitéz Gyöngyvér vezérigazgató, SkillDict Zrt.
10.40 – 11.10
Kávészünet
11.10 – 11.35 ALKOTÓI SZABADSÁG EGY NAGYVÁLLALATNÁL – esettanulmány egy innovatív motivációs és well-being kezdeményezésről
Az előadásban egy olyan rendhagyó program kerül bemutatásra, ami segít a munkavállalók megújulására, feltöltődésére. Tapasztalatok és élménybeszámoló, résztvevői és vezetői oldalról.
Kulcsár Zoltán HR Fejlesztés és Programiroda vezető, CIB Bank Zrt.
11.35 – 12.00 HOME OFFICE RENDSZEREK A GYAKORLATBAN
Kápolnás Vera alapító, tanácsadó, tréner, OFFICE@HOME
12.00 – 12.25 DUÁLIS KÉPZÉSEK A GYAKORLATBAN
Dócs Tamás éttermi igazgató, Waldorf-Holding Kft.
12.25 – 12.50 MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCSEN! MUNKAERŐHIÁNY VAGY MUNKÁLTATÓI VÁLSÁG? – HR stratégiák a gyakorlatban
Nagy hálóval fogjunk halat, vagy precíziós puskával lőjük le a példányt? Belepasszolnak-e szállodám szellemiségébe a munkavállalóim, vajon közös irányban haladunk? Cégvezetői attitűd: korbács vagy dicséret? Az ötszörös win-win elv, hogy nyerjen mindenki a közös munkával. A munkahelyi keretrendszerek betartásának módszerei: papagáj kommunikáció, a szellemi- és szakmai területfoglalás.
Csobota-Kis Árpád szállodavezető, Alföld Gyöngye Hotel*** superior
Ilyés Gyula ügyvezető, üzleti coach, sportcoach, SiXense Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft.
12.50 – Programzárás

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Időpont: 2019. november 21. (csütörtök)

Helyszín: Budapest, Star City Hotel (1078 Budapest, István u. 14.)

Az esemény részvételi díja: 26 000 Ft + áfa

AZ ELSŐ 20 JELENTKEZŐ RÉSZÉRE 17 500 FT + ÁFA A RÉSZVÉTELI DÍJ!

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás. Kérjük, az esetleges ételérzékenységet előre jelezzék.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek, valamint a rendezvény helyszíni kiadványában megjelentetésre kerüljön a nevük, az általuk képviselt vállalat nevével.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.