HR-vezetők Országos Konferenciája 2020

KEZDÉS DÁTUMA2020. szeptember 30.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. szeptember 30.

IDŐPONT09.00 - 13.00

RÉSZVÉTELI DÍJ19.000 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. szeptember 29.

HELYSZÍNBudapest, online

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

sakktabla_640x360_uj

Egyes üzletágakban hirtelen túl sok lett a munkavállaló, míg máshol hatalmas munkaerőhiány lépett fel. Ráadásul nem csak az aktuális helyzetet kell menedzselni, de gondolni kell a jövőre is. Milyen jó stratégiák léteznek, és hogyan lehet felelős, jó döntéseket hozni egy ilyen bizonytalan helyzetben?

Mi az, amit egy második és esetleg egy harmadik hullám alkalmával már másként menedzselnének a HR-osztályok? Milyen most a távmunka és a home office megítélése és mire lehet számítani hosszabb távon? Az aktuális helyzet rendkívüli módon megnehezíti a vezetők helyzetét, mert sokszor az üzleti és HR-érdekek mást diktálnak, ugyanakkor ez a két tényező soha ekkora hatással nem volt még egymásra.

A Napi.hu tizenegyedik HR-konferenciáján részt vevő HR-vezetők és szakemberek idén is első kézből értesülhetnek majd arról, milyenek a szakma kilátásai 2021-re.

Moderátor: Domokos László, a Napi.hu főszerkesztője

Résztvevőink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért ezen rendezvényünk kizárólag online stream formájában, az elérhető legjobb minőségben lesz megtekinthető!

Az online közvetítés során lehetőség lesz az előadóktól történő kérdezésre is.

Az előadások és a prezentációk később is visszanézhetőek lesznek, így abban az esetben is érdemes regisztrálni, amennyiben az időpont nem lenne megfelelő.

08.30 – 09.00 Belépés az online felületre

09.00 – 09.10 Köszöntő
Domokos László, a Napi.hu főszerkesztője

09.10 – 09.35  Bértámogatások és -terhek – Hogyan kerülhetik el a cégek az újabb leépítési hullámot?

09.35 – 10.00  Hibrid szervezetek, hibrid kommunikáció
Dr. Szvetelszky Zsuzsanna, az Ispiro Consulting Kft. partnere, ELTE kutatásvezető, szociálpszichológus, pletykakutató

10.00 – 10.25  New normal – Hogyan változik a HR ebben az új világban?
Baja Sándor, a Randstad Hungary ügyvezető igazgatója

10.25 – 11.00  Szünet

11.00 – 11.20  „Két hullám között” – business as unusual
Bogdán Szilvia, a NEXON HR-igazgatója

11.20 – 11.40  #maradjitthon – Mivel lehet itthon tartani a külföldről hazatért munkavállalókat?

11.40 – 12.30  Iroda vs otthon – panelbeszélgetés a home office jövőjéról
Témafelvetés: Mennyire volt sikeres a távmunkára való hirtelen átállás? A munkavállalók és a cégek hol szembesültek leginkább problémákkal és hogyan sikerült felkészülni a második hullámra? Hogyan élték meg a munkavállalók az irodából történő „kitiltást” és milyen plusz terheket, feladatokat rótt ez a cégvezetőkre? Lehet-e már home office-korszakról beszélni, vagy a járványhelyzet elmúltával minden visszatér a régi kerékvágásba?

A beszélgetés résztvevői:

  • Bakonyi Zoltán, az IFUA Horváth & Partners tanácsadója
  • Szalay Ágnes pszichológus, a GROW Csoport szervezetfejlesztő tanácsadója, coach-a, a Selfguide pszichológiai műhely egyik alapítója
  • Szőke Viktória, a Robertson Hungary irodapiaci tanácsadója
  • Tóth Adrienn, a Sonrisa Informatikai Kft. HR-vezetője, a Magyar Távmunka Szövetség elnökségi tagja

12.30 – 12.40

Szervező

www.napi.hu Online Kft.

1036 Budapest, Lajos utca 48-66. 506-0938
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A jelentkezési lap kitöltése, valamint az online regisztráció megrendelésnek minősül, melyről e-mailben küldünk visszaigazolást. Jelentkezést lemondani csak írásban lehetséges a konferencia@napi.hu e-mail-címen, legkésőbb a konferencia előtt 5 munkanappal. Ezt követően nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. A részvételi díjról átutalásos számlát állítunk ki. A részvétel feltétele, hogy a részvételi díj legkésőbb a rendezvény napjáig ki legyen egyenlítve.

A lemondási határidő lejárta után érkező regisztrációk esetén lemondásra már nincs lehetőség. A részvevő személye legkésőbb a rendezvényt megelőző 2. munkanapig írásban a konferencia@napi.hu címre küldött e-mailben módosítható.

A természetbeni juttatások adóját nem a rendezvény szervezője fizeti.

A rendezvény sajtónyilvános, ezért jelentkezésével tudomásul veszi, hogy a konferenciáról kép- és hangfelvétel készül, melynek elkészítéséhez és a Napi.hu honlapon, valamint a konferenciáról beszámolót, tudósítást készítő médiumok felületein történő felhasználásához hozzájárul.