KUDARCOK ÉS VÁRATLAN HELYZETEK KEZELÉSE – Menedzserképző Központ Webinárium

KEZDÉS DÁTUMA2021. május 19.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2021. május 19.

IDŐPONT15.00 - 18.30

RÉSZVÉTELI DÍJ16.000 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2021. május 18.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

kudarckezeleswebinarium_584x300

A rugalmas szemléletmódunk az, amit az embertpróbáló időszakban segítségül hívhatunk. Miként tudunk felkészülni a váratlan helyzetekre? Milyen egyéni stratégiákat tudunk kidolgozni ilyen esetekre?

Hogyan kezeljük a kudarcokat? Miként tekintsünk rájuk csupán pillanatnyi állomásként? Milyen egyéni stratégiákat tudunk kidolgozni kudarcaink leküzdésére?

Hogyan fogadjuk el, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztük? Hogyan nézzünk rá más szemszögből a problémáinkra? Miként váltsunk fókuszt? Hogyan használhatjuk az átkeretezés eszközét a munkánkban és a magánéletünkben?

Ha nem készítjük fel önmagunkat, könnyen áldozatnak érezhetjük magukat, és ha emiatt nem megfelelően reagálunk, az akadályozza a munkafolyamatainkat, illetve a magánéletünket is.

A webinárium résztvevői olyan azonnal felhasználható és beépíthető eszközöket, technikákat kapnak, amelyek megismerése, elsajátítása után garantált a magabiztosabb, céltudatosabb fellépés. A megoldásközpontú, egyéni stratégiák felállításával megkönnyítjük hétköznapjainkat, leküzdhetjük a félelmeinket, erőt és lendületet nyerünk, nagyobb önbizalommal és kevesebb stresszel megyünk bele helyzetekbe.

Mit ad még a képzés?
✔  nő az önismeretünk
✔  szemléletformálást, szemléletmódváltást eredményez
✔  segít átkeretezni gondolatainkat, így más nézőpontot ad
✔  biztonságérzetet ad, így növeli az önbizalmat és a magabiztosságot
✔  erősíti a tudatosságot.

Tematika

• változásgörbe – érzelmi folyamatok és a változás

• váratlan helyzetek kezelése:
a váratlan helyzetek fázisai; felkészülés váratlan helyzetekre; egyéni stratégiák felállítása

• kudarcok kezelése:
a kudarcfeldolgozás folyamata; a kudarcok kezelése; egyéni megküzdési stratégiák felállítása

• fókuszvakság, fókuszváltás

• átkeretezés (reframing) fogalma; átkeretezéstechnikák; hatókörmodell

• belső biztonság:
a belső biztonság biztosítása és megőrzése; biztonsági stratégiák felállítása

Az elmélet–gyakorlat aránya: 20-80%.

A webinárium vezetője: Ács Nóra tréner, ügyvezető, Menedzserképző Közpon

Kiknek szól a webinárium?
Vállalati munkatársaknak, magánszemélyeknek, vagyis mindenkinek, aki nyitott az önismeretre, fejlődni szeretne, kortól és foglalkozástól függetlenül.

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 16 000 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK:

Május 7-ig (péntek): 13 900 Ft + áfa
Egy cégtől több fő jelentkezése esetén: 12 900 Ft + áfa / fő

Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használatát szeretnénk kérni az esemény interaktivitása miatt. A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt.

1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8. Ács Nóra 70/264-3146
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.