MENEDZSERFEJLESZTÉS NAPJAINKBAN – SZEMÉLYISÉGKÖZPONTÚ VEZETÉSI SKILLEK – Menedzserképző Központ Online Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2020. június 11.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. június 11.

IDŐPONT9.00 - 11.00

RÉSZVÉTELI DÍJ9.900 Ft +áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. június 11.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

menedzsmentfejlesztes_eloadas_584x300_

Előadó: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A menedzserek a szervezetek nélkülözhetetlen erőforrásai, felbecsülhetetlen értékei: kreatív ötleteket generálnak, melyeket konkrét cselekvési tervekké alakítanak át, és eredményeket hoznak létre. A menedzserek fejlesztésének fő célja a viselkedésbeli változások indukálása, a veleszületett tulajdonságok, készségek fejlesztése kell legyen, hiszen mit sem érnek a legprofesszionálisabb és legfelkapottabb vezetési módszerek, válságálló stratégiák, ha a szemléletünk alapja nem a személyiségközpontúság.

Előadónk a nyugat-európai piacon több iparág szereplőit készíti fel a változásra, változtatásra. Friss perspektívákat, megoldásokat ad, amelyek azonnal alkalmazhatóak a mindennapokban, és közép-, hosszú távra ad ötleteket az egyén, a vállalat vagy a vállalkozás fejlődésére.

Az előadás hatására a résztvevők:
– képesek lesznek egyéni vezetési stratégiákat felállítani attól függetlenül, hogy mekkora csapattal dolgoznak;
– bepillantást nyernek olyan módszerekbe, amelyek megszerzésével, megértésével növelhetik hatékonyságukat, és még több sikert érhetnek el.

Az előadáson egy új európai gondolkodásmódot ismernek meg a résztvevők, és a menedzsmentfejlesztés fő területeit tekintjük át:

– Kitartás és problémamegoldó képesség: a problémák meghallgatására nyitott és a közös megoldás keresésére kész menedzserek
– Egyéni versenyképesség = versenyképes szervezet: folyamatos tanulás, fejlődés fontossága; vezetői kompetenciafejlesztés: hogyan váljon a menedzser példaképpé, miként működjön mentorként, partnerként?
– Rugalmasság, hatékonyság; a vezetés mint szakma professzionális elsajátítása: milyen kompetenciák kellenek a jó csapatmunkához?
– Empátia és következetesség
– Kommunikációs képesség
– Hogyan kerüljük el a vezetési csapdákat?
– Erős motiváció a változásra, változtatásra, szemléletmódváltásra; innováció fókuszú vezetési stratégiák: hogyan használjuk fel a csapat erejét és összetartását a fejlődéshez?
– Önismeret: találjuk meg a saját RESET gombunkatSaját magunk – és munkatársaink – „no-go területeinek”, erősségeinek és gyengeségeinek felismerése
– Kilépés a komfortzónából

Kinek szól az előadás:
– Felső- és középvezetőknek
– Csapatvezetőknek
– Mindenkinek, aki a saját és csapata fejlődését fontosnak tartja a jövő céljainak elérésében

A menedzsment- vagy vezetői fejlesztés hosszútávú, jövőorientált folyamat. Az előadást követően a résztvevőknek lehetőségük van az előadóval személyes vagy csoportos tréningeken a további fejlődésre.

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 9 900 Ft + áfa

A május 29-ig (péntek) jelentkezők E-WORK tesztet kapnak ajándékba! A teszt kiértékelése személyre szabott útmutatókat ad arra, hogyan menedzseljék magukat amikor a virtuális térben dolgoznak.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.