MEREV VAGY RUGALMAS? – A RUGALMAS GONDOLKODÁS, A HIRTELEN VÁLTOZÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS FEJLESZTÉSE – Menedzserképző Központ Online Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2020. december 14.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. december 14.

IDŐPONT16.30 - 18.00

RÉSZVÉTELI DÍJ5.500 Ft + áfa (December 9-ig (szerda) történő jelentkezés esetén: 4 500 Ft + áfa)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. december 14.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

rugalmas_gondolkodas_eloadas_584x300

Előadó: Szlavitsek Szilvia okleveles közgazdász, tréner, mediátor, ITL Group; az Accelium Magyarországi Képességfejlesztő Központ vezetője

Ahogy azt a mostani, járvány okozta helyzetből is tapasztalhatjuk, a rugalmas gondolkodás, a hirtelen helyzetekhez való alkalmazkodás az, ami versenyelőnyhöz juttathatja a cégeket és a munkavállalókat. Előadásunkon e képességet fejlesztjük.

A következő kérdésekről lesz szó:

  • Gyakran úgy érezzük, a világ ellenünk van? Folyamatosan küzdünk az elemekkel és az emberekkel? Vagy benne vagyunk az áramlásban és élvezzük az új kihívásokat?
  • Milyen a gondolkodásunk? Merev vagy rugalmas? Áteresztő vagy fal, befogadók vagy elutasítók vagyunk?
  • Félünk? Hogy hatnak ránk a váratlan helyzetek? Mi zajlik bennünk, ha nem várt helyzetekkel találkozunk? Mennyire maradunk hatékonyak?
  • Szűk vagy tág a látásmódunk? Mit tehetünk, ha kiderül, hogy merev a hozzáállásunk?
  • Hogyan tudjuk edzeni rugalmas gondolkodásunkat?
  • Mi jelenthet mankót egy váratlan helyzetben?

Előadásunkon a rugalmas gondolkodás, a hirtelen helyzetekhez való alkalmazkodás fejlesztését érintő, szórakoztató, mesterséges intelligencián alapuló, az online játékot eszközként használó módszerbe is betekinthetnek a résztvevők.

Kiknek szól az előadás?

  • Azoknak, akik nyitottak a mély önismeretre és fejleszteni szeretnék a képességeiket
  • Közép- és felsővezetőknek; csapatvezetőknek


A rendezvény fő szakmai partnere az ITL Group,

a programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 5 500 Ft + áfa

AZ ELŐADÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKET ÉS A CÉGEK KÉPVISELŐIT EGYARÁNT VÁRJUK!

December 9-ig (szerda): 4 500 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYEK

Egy cégtől több fő jelentkezése esetén: 4 000 Ft + áfa / fő

Technikai információk: A képzésekhez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk. Az online előadáson való részvételhez mikrofon és webkamera használata ajánlott.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A workshopon történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. A részvételhez szükséges információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.