Munkaidő, munkabér, munkaszerződés

KEZDÉS DÁTUMA2019. szeptember 25.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. szeptember 25.

RÉSZVÉTELI DÍJ24700 Ft + áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. szeptember 24.

HELYSZÍNHunguest Hotel Millenium

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

Az előadás részletesen foglalkozik az MT munkaidőre, munkabérre, munkaszerződésre vonatkozó szabályaival, továbbá a gyakran előforduló speciális élethelyzetek munkaügyi feladataival.

HR ügyintézéssel és a munkaüggyel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

FŐBB TÉMAKÖRÖK

* A munkaidő mértékének meghatározása
* Mit írjunk a munkaszerződésbe?
* A napi 8 óránál hosszabb munkaidő esetei
* A rövidebb teljes munkaidő és a részmunkaidő különbsége
* A munkaidő-beosztásának meghatározása
* Hogyan kell előre elkészíteni a beosztást?
* Hogyan kerülhetőek el a túlórák?
Munkaidő-beosztása egyenlőtlenül
* Hogyan kell munkaidőkeretet bevezetni, alkalmazni, elszámolni?
Pihenőidők: munkaközi szünet, napi és heti pihenőidő
* Mit jelent a rendkívüli munkaidő?
* Megállapodás az önként vállalt túlmunkáról
Ügyelet és készenlét szabályos elrendelése
Szabadság kiadása és elszámolása
* A fizetés nélküli szabadságok szabályai
* Egyéb fizetett és nem fizetett távollétek
* A munkaidő nyilvántartásával kapcsolatos feladatok
Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

 

További információ és jelentkezés:

https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/munkaido-munkaber-munkaszerzodes/

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom, Mű út 300. Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét. Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk. Jelentkezési és részvételi feltételek: 1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól. 2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat. 3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg. 4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik. 5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk. Lemondási feltételek: Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu
Kategória: