Nyugdíj melletti foglalkoztatás

KEZDÉS DÁTUMA2019. március 20.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. március 20.

IDŐPONT10.00 - 15.00

RÉSZVÉTELI DÍJ24.700 Ft+áfa (Március 15-ig történő jelentkezés esetén 21.900 Ft +áfa a részvételi díj.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. március 19.

HELYSZÍNHunguest Hotel MILLENIUM, 1089 Budapest, Üllői út 94-98.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

2019-től változtak a nyugdíj melletti munkavégzés szabályai.

Ismerjék meg az új szabályokat szakértő előadónk tolmácsolásában? A kedvező változások gyakorlati példáikon keresztül,  praktikus tanácsokkal, ötletekkel kerülnek bemutatásra.

Előadó: Táborossyné dr. Morvai Zsuzsanna jogász, társadalombiztosítási szakértő

FŐBB TÉMAKÖRÖK:

 • Kik minősülnek nyugdíjasnak 2019-ben?
 • Milyen ellátások biztosítanak nyugdíjas státuszt (a „nyugdíjas” munkajogi és társadalombiztosítási fogalma)
 • Kik alkalmazhatók nyugdíjasként az Mt. szerinti munkaviszonyban
 • Egyéb ellátások folyósítása mellett végzett keresőtevékenységre vonatkozó társadalombiztosítási és munkajogi szabályok (pl. korhatár előtti ellátás, szolgálati járandóság, rokkantsági, rehabilitációs ellátás)
 • A nyugdíjas munkavállaló társadalombiztosítási és munkajogi helyzete
 • Hogyan alakulnak a nyugdíjas dolgozóra és az egyéb ellátásban részesülőkre vonatkozó keresetkorlát szabályai (munkaviszonyban, közszférás jogviszonyban, megbízási jogviszonyban, vállalkozói jogviszonyban)
 • Milyen hatása van az új szabályoknak a 0.5%-os növelésre
 • A saját jogú nyugdíjas munkavállalóval kapcsolatos munkáltatói feladatok, kötelezettségek, határidők (gyakorlati példákkal)
 • Hogyan alakulnak a nyugdíj mellett végzett munkával szerzett jövedelem terhei (adók, járulékok) munkaviszonyban, megbízási jogviszonyban, vállalkozói jogviszonyban
 • Változások a szociális hozzájárulási adó (szocho) és egészségügyi hozzájárulás (eho) rendszerében
 • A szocho kedvezmények változásai
 • Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

RÉSZVÉTELI DÍJ: 24.700 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK:

18.700 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  március 15-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom Mű út 300 Rott Andrea +36 70 338 1887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek: 1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu