Önérvényesítés asszertív kommunikációval – gyakorlatközpontú intenzív képzés

KEZDÉS DÁTUMA2021. október 14.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2021. október 14.

IDŐPONT10.00 - 16.30

RÉSZVÉTELI DÍJ29.000 Ft+áfa (Október 1-ig történő jelentkezés esetén 26.000 Ft+áfa)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2021. október 13.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

asszertiv_kommunikacio_webinarium

Az asszertivitás nemcsak egy lényeges kommunikációs készség, hanem szemléletmód, ami egy másfajta, tudatos gondolkodási és viselkedési irányt ad. Ez a hatékony technika segít abban, hogy úgy álljunk ki önmagunkért, úgy nyilvánítsunk véleményt, úgy mondjunk NEM-et, hogy közben a másik fél jogai sem sérülnek.

A készség elsajátításával könnyebben tudunk kommunikálni munkatársainkkal, ügyfeleinkkel, illetve tárgyalási helyzetekben is jobban tudunk teljesíteni, sőt könnyebben megy a kapcsolatépítés is. Az asszertív kommunikációt a munkánkban és a magánéletünkben is egyaránt tanácsos alkalmazni, rendkívüli fontosságú stresszesebb időben (is), amiben most élünk. Ráadásul, ha a szakmai kompetenciákon túlra tekintünk, akkor e kommunikációs készség birtokában győztesen kerülünk ki olyan versenyhelyzetekből, mint egy állásinterjú vagy előléptetés.

A webináriumon elvégzett teszt segítségével mindenki be tudja majd azonosítani a maga jelenlegi kommunikációs stílusát. Többek között saját, a résztvevők által hozott helyzetekkel dolgozunk, szituációkat elemzünk és megoldásokat dolgozunk ki azokra.

Az asszertív kommunikáció hatására:
✔ magabiztosabban kommunikálunk, mert az mankót ad nehéz beszélgetésekhez
✔ könnyebben képviseljük és érvényesítjük a saját érdekeinket, akaratunkat, képesek vagyunk személyes határaink meghúzására
✔ win-win helyzeteket teremtünk, jobb emberi kapcsolatokat alakítunk ki
✔ képesek vagyunk a másik félre hatást gyakorolni, cselekvésre motiválni, az ellenállását csökkenteni, vagy a ránk erőltetett akaratát kezelni
✔ könnyebben tudunk NEM-et mondani bűntudat és a másik fél megbántása nélkül

Milyen részekből áll majd a webinárium?

 • gyakorlatközpontú elmélet, azonnal beépíthető eszközök
 • gyakorlatok: videóanyagok, teszt, játékos feladatok, esettanulmányok

Tematika

 • Kommunikációs hibák és kommunikációs mankók
 • Személyiségtípusok kommunikációja
 • Kommunikációs stílusok és azok beazonosítása; saját kommunikációs stílusunk meghatározása kommunikációs profil teszttel
 • Asszertivitás alapok, asszertív jogok
 • Én-üzenetek használata mint kommunikációs technika: tényszerű önkifejezés és érzéskinyilvánítás, igénykifejezés, kérésmegfogalmazás
 • Az értő figyelem: a megértés fejlesztése és az odafordulás képessége; az értő figyelem tipikus hibái
 • Egyéb kommunikációs eszköz: a csend
 • Tipikus határsértések; NEM-et mondási technikák, határaink meghúzása tisztelettel, anélkül, hogy önzőnek tűnnénk
 • Az asszertivitás leggyakoribb hibái

A webinárium vezetője: Ács Nóra tréner, ügyvezető, Menedzserképző Központ

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 29 000 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK:

Október 1-ig (péntek): 26 000 Ft + áfa
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 24 900 Ft + áfa / fő

Részvétel az Asszertív kommunikáció + Konfliktuskezelés webináriumon: 49 000 Ft + áfa (ugyanazon személy részvétele esetén érvényesíthető)

Az Asszertív kommunikáció és a Konfliktuskezelés webinárium témái szorosan kapcsolódnak egymáshoz, így érdemes mindkét alkalomra együttesen regisztrálni.

Amennyiben az időpont nem megfelelő, kérjen egyedi ajánlatot egyszemélyes vagy csoportos online képzésre!

Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használatát szeretnénk kérni az esemény interaktivitása miatt. A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.AZ ELŐADÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKET ÉS A CÉGEK KÉPVISELŐIT EGYARÁNT VÁRJUK!

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt.

1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8. Ács Nóra 70/264-3146
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.

A szervező fenntartja a jogot arra, hogy versenypiaci okokból egyes jelentkezéseket visszautasítson.