STRESSZ, KIÉGÉS, REZILIENCIA – Menedzserképző Központ Workshop – kizárólag online

KEZDÉS DÁTUMA2020. október 01.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. október 01.

IDŐPONT09.00 - 13.00

RÉSZVÉTELI DÍJ18 000 Ft + áfa

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. szeptember 30.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

stressz__kieges__reziliencia_workshop_584x300
Előadó: Dikker Vanda munka- és szervezetpszichológus, tréner, business coach, Vista Verde Oktatási Központ
Munkahelyünkön a stressz mindennapi életünk része, azonban nem mindegy, hogy ahhoz hogyan viszonyulunk. Vajon erőt és motivációt merítünk a mindennapi kihívásokból, vagy folyamatos, egyre jobban ránk nehezedő teherként éljük meg azok jelenlétét? A képzés célja, hogy bemutassa az eustressz (pozitív stressz) és a distressz (negatív, káros stressz) különbségeit, s ezáltal megváltoztassa a résztvevők stresszről való gondolkodását, és növelje rezilienciájukat (rugalmas ellenállási képesség).

A workshopon egy új szemléletmód által megismerhetik a stressz pozitív hatásait, hogy a későbbiekben fel tudják venni a harcot a negatív stresszel.

A képzés a stressz, ezen belül is a munkahelyi stressz természetének megismerésével, a stresszkezelés és a konfliktuskezelés kreatív technikájával foglalkozik. A résztvevőknek lehetősége nyílik a fogalom átkeretezésére, és ezzel a stresszorok és konfliktusok adaptív (megfelelő, rugalmas) kezelésére.

Kinek szól a képzés?
Mindazoknak, akik szeretnék hatékonyabban kezelni a stresszt, s azoknak is, akik saját csapatukat, beosztottjaikat szeretnék támogatni a hatékony stresszkezelésben. Továbbá azoknak szól képzésünk, akik szeretnék felismerni és megelőzni a kiégés tüneteit akár saját magukon, akár csapatuk tagjain.

A képzés témái:

  • A stressz fajtái
  • Stresszválaszok
  • Stresszorok (stresszválaszt kiváltó ingerek)
  • A stressz hatása a teljesítményre
  • Személyiség és stressz
  • Reziliencia
  • Társas támasz
  • Kiégés: fázisai, jellemzői, okai, felismerése, megelőzése
  • Megküzdési stratégiák
  • Pozitív pszichológia

A képzés hatására a résztvevők új szemléletmóddal gazdagodnak, mely támogatja őket a stresszel való megküzdésben mind egyéni, mind csoportos szinten, ezzel növelve rezilienciájukat. Ezentúl a résztvevők képesek lesznek felismerni a kiégés jeleit saját magukon és beosztottjaikon is, valamint eszközöket kapnak a kiégés megállítására és prevenciójára.

A képzés során olyan gyakorlati stresszkezelő technikákat sajátíthatnak el, amelyek azonnali stresszcsökkentő hatással járnak. Továbbá az önismereti gyakorlatok hosszú távú stresszcsökkentéshez segítenek hozzá.

A képzésen 50% elmélet és 50% gyakorlat várható.

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik részt venni egy egyéni 1 órás business coaching ülésen a rendezvény szakértői partnere, a Vista Verde Oktatási Központ jóvoltából.

A rendezvény szakértői partnere a Vista Verde Oktatási Központ.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 18 000 Ft +áfa

Kedvezményes díj: Egy cégtől több fő esetén: 14 900 Ft + áfa

FONTOS INFORMÁCIÓK: A képzés a vírusbiztonsági előírások betartásával kerül megrendezésre, esetleges korlátozás esetén a képzést online formában fogjuk megtartani. Személyes részvétel esetén kávészünet bekészítést biztosítunk kedves vendégeink részére. Maximális létszám: 14 fő

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik részt venni egy egyéni 1 órás business coaching ülésen a rendezvény szakértői partnere, a Vista Verde Oktatási Központ jóvoltából.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A workshopon történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. A részvételhez szükséges információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.
A képzés a vírusbiztonsági előírások betartásával kerül megrendezésre, esetleges tiltás esetén a képzést online formában fogjuk megtartani. A képzésre jelentkezők elfogadják ezen feltételt.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.