Számoljunk le a halogatással! – gyakorlatközpontú online előadás

KEZDÉS DÁTUMA2021. november 18.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2021. november 18.

IDŐPONT15.00 - 17.00

RÉSZVÉTELI DÍJ9.900 Ft +áfa (Október 29-ig történő jelentkezés esetén 8.500 Ft + áfa.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2021. november 17.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

vizualis_tartalmak_eloadas_584x300

Szinte mindannyiunk vállán ott ül a halogatás súlya, ami nemcsak elveszi az energiánkat, hanem önmagunk és a céljaink közé áll. A halogatás stresszel és lelkiismeretfurdalással jár, a munkánk és a magánéletünk számos területére negatív hatással van.

Vegyük a saját kezünkbe az irányítást, és számoljunk le a halogatással!

A gyakorlatközpontú előadáson 10+ halogatáskezelési technikát mutatunk be, amelyek segítségével minden résztvevő fel tudja majd állítani a saját helyzet-, munkakör- és személyiségfüggő halogatásmenedzsment-stratégiáját, melyet már aznap elkezdhet alkalmazni.

Miről lesz szó a képzésen?

  • a halogatás lehetséges okai
  • halogatáskezelési technikák
  • a „nemszeretem” feladatok teljesítése
  • halogatás elleni egyéni akciótervek elkészítése
  • „majd ha …” – pozitív dolgok halogatása és kezelése

A hallottakat, az elgondolkodtató feladatok tanulságait és a megszerzett ismereteket azonnal kamatoztatni tudják a résztvevők mind a munkájukban, mind a magánéletükben.

Kiknek szól az előadás?
Azoknak, akik gyakran halogatnak, emellett nyitottak az önismeretre, és fejlődni szeretnének, kortól és foglalkozástól függetlenül.

Előadó: Ács Nóra tréner, ügyvezető, Menedzserképző Központ

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 9 900 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYEK:
Október 29-ig: 8 500 Ft + áfa
Több jegy vásárlása esetén: 7 900 Ft + áfa / fő

AZ ELŐADÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKET ÉS A CÉGEK KÉPVISELŐIT EGYARÁNT VÁRJUK!

Technikai információk: A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk, a részvételhez mikrofon és webkamera használata javasolt az esemény gyakorlatorientáltsága miatt.

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt.

1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8. Ács Nóra 70/264-3146
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.

A szervező fenntartja a jogot arra, hogy versenypiaci okokból egyes jelentkezéseket visszautasítson.