Számvitel szakmai nap 2019.

KEZDÉS DÁTUMA2019. február 05.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2019. február 05.

IDŐPONT9.00 - 16.30

RÉSZVÉTELI DÍJ10.000 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2019. február 04.

HELYSZÍNOKISZ Inkubátorház, 1146 Budapest, Thököly út 58-60.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

Előadónk a szakmai nap során többek között kitér a számviteli törvény változásaira, a saját tőke hiány megszüntetésének lehetőségeire és elszámolásukra, az ellenőrzések számvitelére, az éves beszámoló készítés kiemelt számviteli kérdéseire, a mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló sajátosságaira.

Továbbképzésünket azoknak a regisztrált mérlegképes könyvelőknek, adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak ajánljuk, akik kreditpontokat gyűjtenek a 2019. képzési évre!

KREDITPONTOK:

A rendezvényen való részvételért kreditpontot kapnak az alábbiak szerint:

  • mérlegképes könyvelők 8 számviteli, vállalkozói kreditpont
  • adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők 8 kreditpont
  • könyvvizsgálók 2 kreditpont

Esetleges kreditpont igényét kérjük, a jelentkezési lapon jelezze!

FŐBB TÉMAKÖRÖK

  • A 2018. július 25-én kihirdetésre került 2018. évi XLI. törvény egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról
  • Ellenőrzések számvitele
  • Saját tőke hiány megszüntetésének lehetőségei és elszámolásuk

ELŐADÓ: Kardosné Birkás Anikó okleveles könyvvizsgáló

KEDVEZMÉNY:

20% kedvezménnyel 8.000 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  január 22-ig beérkezik hozzánk.

Szervező

Infoszféra Kft.

2315 Szigethalom, Mű út 300. Rott Andrea +36703381887
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag költségét.

A képzés ára ellátást nem tartalmaz.

Jelentkezési és részvételi feltételek: 1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu