„Turizmusmarketing a Facebookon túl – legújabb eszközök, lehetőségek” – Menedzserképző Központ VIII. Turisztikai Workshop

KEZDÉS DÁTUMA2018. április 26.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2018. április 26.

IDŐPONT9.30 - 13.30

RÉSZVÉTELI DÍJ20.000 Ft +áfa (Április 18-ig történő jelentkezés esetén 17.000 Ft +áfa a részvételi díj.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2018. április 25.

HELYSZÍNDanubius Hotel Astoria City Center, 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 19.

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

turizmusworkshop8_584x300

Mára a turisztikai szektorban is megváltoztak az online marketing és értékesítés irányzatai. Egyetlen – mindenható – Facebook-fiók ma már nem elég az életben maradáshoz, a többcsatornás kommunikáció létszükséglet, ennek következtében pedig a marketingesek eszköztára is átalakult. A csatornák (Facebook, Instagram, stb.) és az eszközök (Facebook hirdetések, Google hirdetések) adottak, ezeket leváltani nyilvánvalóan nem lehet. De mi lesz az eredménye annak, ha mindenki ezeket használja? Természetesen óriási verseny, amiből azok a szereplők kerülnek ki győztesen, akik mindent tudnak a kezükben lévő eszközökről, a legújabb, legeldugottabb beállítási lehetőségeket is ismerik.

A Menedzserképző Központ turisztikai workshopján bemutatjuk, hogy miként szerezzünk hasznos információkat célközönségünkről, versenytársainkról, cégünkről. Arról is szó lesz, hogy a beszerzett információk segítségével hogyan lehet átalakítani saját marketingstratégiai rendszerünket annak érdekében, hogy alacsonyabb költséggel mégis hatékonyabbak tudjunk lenni, mint versenytársaink.

Olyan eszközöket mutatunk be, mint a Facebook chatbot, a Facebook csoportok, vagy a Google My Business. Ez utóbbi eszközben fellelhető lehetőségek segítenek, hogy lokálisan tudjuk befolyásolni megjelenésünket a keresőben és a Google Mapsen. Természetesen tudjuk, hogy nem lehet eleget mérni, ezért újra megnézzük a Google Analytics rendszerét, átbeszéljük a legújabb lehetőségeket.

A képzésen egy olyan egyedi kulcsszótervező stratégiai rendszert is bemutatunk, amellyel korábban még nem találkozhattak a felhasználók.

Tematika

Social media

  • Facebook chatbot
  • Facebook csoportok: nyílt, zárt, láthatatlan csoportok; azok előnyei és hátrányai
  • SEO trükkök a social media felületeken – YouTube, Google My Business, üzleti blogok
  • Minden, amit a Pinterestről tudni kell!

Elemző, kutató eszközrendszerek

  • Google Analytics
  • Lokális marketing: konkurenciaelemzés a Google Mapsen
  • Elemző, kutató online eszközrendszerek
  • Kulcsszótervező stratégiai rendszer bemutatása

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 20 000 Ft + áfa

Április 18-ig (szerda) történő regisztráció esetén 17 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Trénerek: Anders Tamás, SzállásMarketing
Kondor Albert, www.lokalitas.hu

A rendezvény időtartama: 9.30 – 13.30 (kávészünettel – a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást.)

Maximális létszám: 70 fő

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.