VITÁZZON PROFESSZIONÁLISAN! – KONFLIKTUSKEZELÉS MÁSKÉPP: MEDIÁCIÓS TECHNIKÁK A GYAKORLATBAN – Menedzserképző Központ Online Előadás

KEZDÉS DÁTUMA2020. december 10.

BEFEJEZÉS DÁTUMA2020. december 10.

IDŐPONT16.30 - 18.00

RÉSZVÉTELI DÍJAz esemény részvételi díja: 5 500 Ft + áfa (December 4-ig (péntek) történő jelentkezés esetén: 4 500 Ft + áfa)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDÓ2020. december 10.

HELYSZÍNBudapest, internet

REGISZTRÁCIÓ

Rendezvény ajánlása  
Tervezés Nagyobb méret

Rendezvény program

mediacio_eloadas_584x300
Előadók:

Hevesi Mónika, Vista Verde Oktatási Központ, Vállalati kommunikáció szakértő, Vezetőfejlesztő, Mediátor, Life és Business Coach, Tréner

Kovács Zoltán, Vista Verde Oktatási Központ, Ügyvezető igazgató, Mediátor, Projekt menedzser, Mentor, Coach, Tréner

Minden vállalat – mérettől függetlenül – egyik legnagyobb kockázati veszélyforrása a kezeletlen konfliktusokban rejlik. A konfliktusok elkerülhetetlenek, mivel különböznek az igényeink, szükségleteink, értékrendünk, személyiségünk. Ezek a konfliktusok akár vezető és beosztott, akár egyenrangú munkatársak között alakulnak ki, belülről mérgezik a szervezeti életet, amely hosszú távon folyamatos stresszforrássá válik. A stressz pedig a legtöbb esetben kiterjed azokra a munkatársakra is, akik közvetlenül nem érintettek az adott konfliktusban. Egy törés a munkatársak kommunikációjában vagy közös munkájában szegregálódást, destrukciót és teljes ellehetetlenülést hozhat magával.

Sok esetben a vitáknak nincs eredménye és megnyugtató lezárása, csupán a felek határolódnak el egymástól. Ilyenkor jelent nagy segítséget egy mediátor útmutatása.
A mediátor a semleges harmadik fél, aki különböző kommunikációs és konfliktuskezelési technikákkal irányítja a beszélgetést. A mediátor valódi célja nem a kompromisszum, hanem a valódi problémamegoldás, amelynek során nem csupán az anyagi természetű kérdések oldódnak meg, hanem a mélyebben gyökerező problémák feltárására is sor kerül. A cél az, hogy a felek megegyezésre jussanak jogi közbelépés nélkül, mert a viták kulturált megoldásának lehetősége, maximális diszkrécióval párosulva nélkülözhetetlen a gazdasági életben.

Milyen jó is lenne, ha sikerülne a nézeteltéréseket higgadt keretek között kezelni, lehetőleg úgy, hogy mindkét fél jól járjon, ugye?

Vegyen részt online előadásunkon, amelyen esettanulmányokon keresztül ismerheti meg,
  • milyen átütő ereje van a gazdasági mediációnak, és miben rejlik a sikerének titka
  • mennyi időt, pénzt és energiát spórol meg a szervezeteknek a gazdasági mediáció a pereskedéshez képest
  • milyen további hozzáadott értéke van egy szervezet életében a mediációnak.
Az előadást azoknak ajánljuk, akik
  • szeretnék esettanulmányokon keresztül megismerni a gazdasági mediáció eszközét
  • alternatív megoldásokat keresnek a szervezetükön belül fellépő konfliktusok megoldására
  • szeretnének elsajátítani egy gyakorlatias vitarendező módszert
  • hisznek a folyamatos fejlődésben.

A rendezvény szakértői partnere a Vista Verde Oktatási Központ.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

Az esemény részvételi díja: 5 500 Ft + áfa

AZ ELŐADÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKET ÉS A CÉGEK KÉPVISELŐIT EGYARÁNT VÁRJUK!

December 4-ig (péntek): 4 500 Ft + áfa

KEDVEZMÉNYEK

Egy cégtől több fő jelentkezése esetén: 4 000 Ft + áfa / fő

Technikai információk: A képzésekhez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk. Az online előadáson való részvételhez mikrofon és webkamera használata ajánlott.

Szervező

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 13. 3/19., 119 kcs. Ács Nóra 872-2187
Jelentkezésekre vonatkozó feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A workshopon történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. A részvételhez szükséges információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.