Adatvédelem – incidensek és kezelésük – hatósági vizsgálatok lebonyolítása | Konferenciajegy.hu
thumbnail1570521728

Adatvédelem – incidensek és kezelésük – hatósági vizsgálatok lebonyolítása

25.900 Ft +áfa

Időpont: 2019. október 31.

Helyszín: EDUTUS Ház – Falk1 Rendezvényközpont, 1055 Budapest, Falk Miksa u. 1.

RÉSZLETES PROGRAM>>

A rendezvény lezajlott!

Szervező:
Jegyek:
Early Bird: 19 900 Ft +ÁFA/fő 10.15. után, de 10.22-ig, vásárolt jegy esetén!
SUPER Early Bird: 16 900 Ft +ÁFA/fő 10.15-ig vásárolt jegy esetén!
Standard: 25 900 Ft +ÁFA/fő 10.22. után vásárolt jegy esetén!

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

Kedvezmények akkor érvényesek, ha a kedvezményre jogosító időszakban történő jelentkezés leadása megtörténik, és annak visszaigazolása 48 órán belül megérkezik a jelentkezőhöz. Továbbá feltétel, hogy konferencia időpontjáig a részvételi díj jóváírásra kerüljön a visszaigazolásban szereplő bankszámlán. Amennyiben a kedvezményes részvételi díj jóváírása nem történik meg a rendezvény napjáig, abban az esetben a végszámlán a teljes részvételi díj kerül kiszámlázásra, amely nem tartalmaz kedvezményt! (Kiviételt képeznek azok az állami/közintézmények, melyek csoportos jelentkezést adtak le.)

Lemondási feltételek: Lemondást kizárólag írásban az info@aktualis-ma.hu e-mailcímre fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt 7 nappal. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + ÁFA költséget adminisztrációs díjként kiszámlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban előzetesen lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! A rendezvényről való távolmaradás nem mentesíti a jelentkezőt a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól, azonban a résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség az 1. pontban található elérhetőségeken.

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése