Adatvédelmi tisztviselő (DPO) képzés – Budapest | Konferenciajegy.hu
Placeholder

Adatvédelmi tisztviselő (DPO) képzés – Budapest

79.500 Ft +áfa

Időpont: 2019. február 28., március 7.

Helyszín: Mercure Budapest City Center, 1052 Budapest, Váci utca 20.

RÉSZLETES PROGRAM>>

A rendezvény lezajlott!

Szervező:
Early Bird – csoportos: 59.500 Ft+Áfa/Fő, amennyiben 3 vagy több fő jelentkezését elküldi 2019. február 22-ig.

Early Bird – egyéni: 69.500 Ft+Áfa/Fő, amennyiben jelentkezését elküldi 2019. február 22-ig.

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

3 vagy több fő együttes jelentkezése esetén, 2018. június 15-ig. Kedvezmények akkor érvényesek, ha a kedvezményre jogosító időszakban történő jelentkezés leadása megtörténik, és annak visszaigazolása 48 órán belül megérkezik a jelentkezőhöz. Továbbá feltétel, hogy konferencia időpontjáig a részvételi díj jóváírásra kerüljön a visszaigazolásban szereplő bankszámlán. Amennyiben a kedvezményes részvételi díj jóváírása nem történik meg a rendezvény napjáig, abban az esetben a végszámlán a teljes részvételi díj kerül kiszámlázásra, amely nem tartalmaz kedvezményt! (Kiviételt képeznek azok az állami/közintézmények, melyek csoportos jelentkezést adtak le.)

Lemondási feltételek: Lemondást kizárólag írásban az info@aktualis-ma.hu e-mailcímre fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt 7 nappal. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + ÁFA költséget adminisztrációs díjként kiszámlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban előzetesen lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! A rendezvényről való távolmaradás nem mentesíti a jelentkezőt a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól, azonban a résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség az 1. pontban található elérhetőségeken.

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése