Adatvédelmi Tisztviselő /DPO/ Képzés – SZÉKESFEHÉRVÁR (10.15-16.) | Konferenciajegy.hu
DPOkonyv1564673396

Adatvédelmi Tisztviselő /DPO/ Képzés – SZÉKESFEHÉRVÁR (10.15-16.)

80.000 Ft +áfa

Időpont: 2019. október 15-16.

Helyszín: Gazdaság Háza, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

RÉSZLETES PROGRAM>>

A rendezvény lezajlott!

Szervező:
60.000 Ft /fő/2 nap, ha egy cégtől a rendezvényre többen jelentkeznek,
70.000 Ft /fő/2 nap, ha jelentkezése szeptember 30-ig beérkezik hozzánk.
Jelen képzésünk áfa-mentes

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag + szakkönyv és a 2 napos tréningen való részvétel költségét.

A rendezvény keretében ellátást nem biztosítunk!

Felnőttképzési engedélyszám: E-001894/2019

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése