Építési beruházások közbeszerzése és a nemzeti eljárásrend specialitásai | Konferenciajegy.hu
fbépkbt09191564997266

Építési beruházások közbeszerzése és a nemzeti eljárásrend specialitásai

26.900 Ft +áfa

Időpont: 2019. szeptember 19.

Helyszín: La Prima Fashion Hotel, 1052 Budapest, Piarista u. 6.

RÉSZLETES PROGRAM>>

A rendezvény lezajlott!

Szervező:
SUPER Early Bird – 20 900 Ft+Áfa/fő 09.06-ig, vásárolt jegy esetén.
Early Bird – 23 900 Ft+Áfa/fő – 09.06. után, de 09.13-ig előtt vásárolt jegy esetén!
Standard – 26 900 Ft+ÁFA/fő – 09.13. után vásárolt jegy esetén

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

Kedvezmények akkor érvényesek, ha a kedvezményre jogosító időszakban történő jelentkezés leadása megtörténik, és annak visszaigazolása 48 órán belül megérkezik a jelentkezőhöz. Továbbá feltétel, hogy konferencia időpontjáig a részvételi díj jóváírásra kerüljön a visszaigazolásban szereplő bankszámlán. Amennyiben a kedvezményes részvételi díj jóváírása nem történik meg a rendezvény napjáig, abban az esetben a végszámlán a teljes részvételi díj kerül kiszámlázásra, amely nem tartalmaz kedvezményt! (Kiviételt képeznek azok az állami/közintézmények, melyek csoportos jelentkezést adtak le.)

Lemondási feltételek: Lemondást kizárólag írásban az info@aktualis-ma.hu e-mailcímre fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt 7 nappal. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + ÁFA költséget adminisztrációs díjként kiszámlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban előzetesen lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! A rendezvényről való távolmaradás nem mentesíti a jelentkezőt a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól, azonban a résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség az 1. pontban található elérhetőségeken.

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése