sakktabla_640x360_ok

HR-vezetők Országos Konferenciája 2021

29.000 Ft +áfa

Időpont: 2021. szeptember 30.

Helyszín: Radisson Blu Béke Hotel, 1067 Budapest, Teréz krt. 43.

RÉSZLETES PROGRAM>>

Kérjük, válasszon belépőjegyet:

Kiválasztás törlése
Kedvezmények:
Helyszíni részvételre, szeptember 6-ig történő jelentkezés esetén (20% kedvezmény)
Három vagy több fő helyszíni részvétele esetén (10% kedvezmény)
Online részvétel választása esetén (40% kedvezmény, mely egyéb kedvezménnyel nem összevonható)

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

A jelentkezési lap kitöltése, valamint az online regisztráció megrendelésnek minősül, melyről e-mailben küldünk visszaigazolást. Jelentkezést lemondani csak írásban lehetséges a konferencia@napi.hu e-mail-címen, legkésőbb a konferencia előtt 5 munkanappal. Ezt követően nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. A részvételi díjról átutalásos számlát állítunk ki. A részvétel feltétele, hogy a részvételi díj legkésőbb a rendezvény napjáig ki legyen egyenlítve.

A lemondási határidő lejárta után érkező regisztrációk esetén lemondásra már nincs lehetőség. A részvevő személye legkésőbb a rendezvényt megelőző 2. munkanapig írásban a konferencia@napi.hu címre küldött e-mailben módosítható.

A természetbeni juttatások adóját nem a rendezvény szervezője fizeti.

A rendezvény sajtónyilvános, ezért jelentkezésével tudomásul veszi, hogy a konferenciáról kép- és hangfelvétel készül, melynek elkészítéséhez és a Napi.hu honlapon, valamint a konferenciáról beszámolót, tudósítást készítő médiumok felületein történő felhasználásához hozzájárul.

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése