MOTIVÁCIÓ – AZ ÖRÖKKÉ AKTUÁLIS TÉMA – Menedzserképző Központ Workshop | Konferenciajegy.hu
motivacios_workshop_584x300

MOTIVÁCIÓ – AZ ÖRÖKKÉ AKTUÁLIS TÉMA – Menedzserképző Központ Workshop

21.900 Ft51.800 Ft +áfa

Időpont: 2019. október 15.

Helyszín: Star City Hotel, 1078 Budapest, István u. 14.

RÉSZLETES PROGRAM>>

Kérjük, válasszon az elérhető belépőjegyek közül:

Kiválasztás törlése
Választható belépők:
Szeptember 13-ig (péntek) történő jelentkezés esetén: 22 500 Ft + áfa
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 21 900 Ft + áfa / fő
HR szolgáltatók részére - Szeptember 14-től történő jelentkezés esetén: 51 800 Ft + áfa
HR szolgáltatók részére - Szeptember 13-ig (péntek) történő jelentkezés esetén: 45 000 Ft + áfa
HR szolgáltatók részére - Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 43 800 Ft + áfa / fő

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás. Kérjük, az esetleges ételérzékenységet előre jelezzék.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

Résztvevő(k) adatai

Belépők:

Szeptember 14-től történő jelentkezés esetén, Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén, HR szolgáltatók részére – Szeptember 14-től történő jelentkezés esetén, HR szolgáltatók részére – Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése