"SZÓKIMONDÓ – AZ ÖNÉRVÉNYESÍTÉS ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE" – Menedzserképző Központ Workshop | Konferenciajegy.hu
asszertiv_kommunikacios_workshop584x300-1

„SZÓKIMONDÓ – AZ ÖNÉRVÉNYESÍTÉS ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE” – Menedzserképző Központ Workshop

23.000 Ft +áfa

Időpont: 2018. október 16.

Helyszín: Danubius Hotel Astoria City Center, 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 19.

RÉSZLETES PROGRAM>>

A rendezvény lezajlott!

Kedvezmény:
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 18.000 Ft +áfa/fő a részvételi díj.

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése