TRANZAKCIÓ VS. TRANSZFORMÁCIÓ A VEZETÉSBEN – Menedzserképző Központ Online Előadás | Konferenciajegy.hu
vezetoi_eloadas_2021_borito_ujdatum_584x300

TRANZAKCIÓ VS. TRANSZFORMÁCIÓ A VEZETÉSBEN – Menedzserképző Központ Online Előadás

18.000 Ft +áfa

Időpont: 2021. március 3.

RÉSZLETES PROGRAM>>

Van még szabad hely.

KEDVEZMÉNYEK:
Január 27-ig (szerda) történő jelentkezés esetén: 16 000 Ft + áfa a részvételi díj.
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 14 900 Ft + áfa / fő a részvételi díj.

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.
Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése