Vállalkozni Angliában magyarként! – Lehetőségek a Brexit után – SZÉKESFEHÉRVÁR – Angol cégalapítás, cégkiszolgálás, cégműködtetés, piacra jutás, adózás, jogi háttér, egészségbiztosítás | Konferenciajegy.hu
8760135127824557118099021658456601503203328o1583332956

Vállalkozni Angliában magyarként! – Lehetőségek a Brexit után – SZÉKESFEHÉRVÁR – Angol cégalapítás, cégkiszolgálás, cégműködtetés, piacra jutás, adózás, jogi háttér, egészségbiztosítás

29.900 Ft +áfa

Időpont: 2020. április 17.

Helyszín: Gazdaság Háza, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

RÉSZLETES PROGRAM>>

Van még szabad hely.

Szervező:
KEDVEZMÉNYEK:
40% kedvezménnyel 17.940 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése március 15-ig beérkezik hozzánk.
Március 16. után leadott jelentkezés esetén:
40% kedvezménnyel 17.940 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.
30% kedvezménnyel 20.930 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése április 10-ig beérkezik hozzánk.
A különböző kedvezmények nem összevonhatók!
Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a konferencián való részvétel költségét.

A rendezvény keretében ellátást nem biztosítunk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése