"VISSZAJELZÉS MEGOLDÁSFÓKUSSZAL" – Menedzserképző Központ Workshop | Konferenciajegy.hu
visszajelzesi_technikak_ws2_584x300

„VISSZAJELZÉS MEGOLDÁSFÓKUSSZAL” – Menedzserképző Központ Workshop

25.900 Ft +áfa

Időpont: 2019. október 17.

Helyszín: Star City Hotel, 1078 Budapest, István u. 14.

RÉSZLETES PROGRAM>>

A rendezvény lezajlott!

Kedvezmények:
Augusztus 30-ig (péntek) történő jelentkezés esetén 22 500 Ft + áfa a részvételi díj!
Szeptember 27-ig (péntek) történő jelentkezés esetén: 24 000 Ft + áfa a részvételi díj!
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 21.900 Ft +áfa/fő a részvételi díj.

Jelentkezésre vonatkozó feltételek

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás. Kérjük, az esetleges ételérzékenységet előre jelezzék. A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek, valamint a rendezvény helyszíni kiadványában megjelentetésre kerüljön a nevük, az általuk képviselt vállalat nevével.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

Szeretne az elsők között értesülni az Önt érdeklő szakmai rendezvényekről? Készítse el hírlevelét most!Hírlevél készítése